Orbán Viktor miniszterelnök közösségi médiás felületeire az utóbbi időben ipari mennyiségben kerülnek ki a tartalmak az Mfor szerint ezt a közösségi médiás tartalmat nem lehet egyszerű koordinálni, ezért a miniszterelnok.hu adatkezelési tájékoztatójában megnézték, ki segíti Orbán Viktort, hogy az üzenetei minél gyorsabban, minél több emberhez eljussanak.

Tehetségkutatóban tűnt fel, most Rogánnak segít Orbán Viktor üzeneteit terjeszteni
Fotó: TV2

Az adatkezelő hivatalosan a Miniszterelnöki Kabinetiroda, vagyis Rogán Antal minisztériuma.

A Triton Communications Kft. tulajdonosa Kaminski Fanny, akit Orbán Viktor Facebook-oldalának kezelőjének tartanak, illetve Habony Árpád első felesége volt.

A miniszterelnok.hu adatkezelési tájékoztatója szerint az oldal adatfeldolgozója valóban a Triton Kft., az ő dolguk a weboldal fejlesztése, karbantartása és a tartalommenedzsment. A Miniszterelnöki Kabinetiroda viszont al-adatfeldolgozót is igénybe vesz: a We Talk Digital Kft. feladata az adatkezelő által biztosított tartalmak feltöltése a közösségi média oldalakra.

Vagyis Rogán Antal minisztériuma ennek a cégnek küldi a kormányfőről szóló híreket, képeket, a cég pedig kiteheti a Facebookra és az Instagramra.

A cég eddig teljesen ismeretlen volt, nyilvános adatbázisok szerint eleve csak 2021 januárban alapították. Tulajdonosa Almás Gergő, 2021-ben 34,7 millió forintos forgalom mellett minimális nyereséggel zártak. 

Digitális marketing szolgáltatásaink számos online marketing taktikához kapcsolódó tanácsadási és irányítási lehetőségeket tartalmaznak, ideértve a keresőmotor-optimalizálást (SEO), a kattintásonkénti fizetést (PPC), hirdetési kampánymenedzsmentet, online marketing stratégia alkotást, versenytárselemzést, social média marketinget, konverziós arány optimalizálást (CRO) és még sok egyéb területet

- szól a cég bemutatkozása.

Az Mfor szerint Almás Gergő esetleg sokaknak ismerős lehet, hiszen 2012-ben a Megasztár 6. szériájában tűnt fel énekesként. 

A vállalkozása most gyorsan elég népszerű lett NER-körökben. Referenciáik között a miniszterelnök közösségi médiás oldalai nem szerepelnek, de Orbán Ráhel méregdrága bababoltja  és Tiborcz István szállodái már szintén dolgoztak vele.

Forrás: Mfor
Fotó: TV2

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Kormányoldal is belehúz
Pénz nem számít jeligével
csak ennyi
barátilag
J..L...
boldog
Rogán régóta az ingyenélő táborában tanyázik, 1év alatt ledoktorált tanulás nélkül, és, senki nem tesz ellene semmit, egyáltalán, az egész politika csak szájtépésért vesz fel milliárdokat...
justhpeter
Lesz még ez a koma államtitkár egy Orbán kormáníban. Ugyanolyan köcsög mint a mostaniak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.