Bencsik András nemes egyszerűséggel lesvábbogarazta azokat, akik március 15-én Budapesten tüntettek.

Svábbogaraknak nevezte az ellenzékieket Bencsik "nem kommunista" András
Kép: YouTube

Bencsik „Nem-voltam-kommunista” András 1990 előtti szakmai munkássága, amely a korabeli honvédelmi minisztérium szakfolyóiratától az MSZMP Somogy megyei lapján és a Csepel Művek lapján át a Népszabadság címoldaláig vezetett.

Nincs otthon a macska, cincognak az egerek

– mondta a Bencsik András Békemenet-alapító és a kormánypárti Demokrata főszerkesztője a Hír TV Sajtóklub című műsorában aki már 1986-ban hitet tett Budapest és Moszkva barátsága mellett az akkori pártlapban. Az egeres hasonlattal a március 15-i eseményekre, egészen pontosan a felvonulásokra reagált.

Az adásra, melyben a Békemenet-alapítója azt sérelmezte, hogy a demonstrálók az épp jelen nem lévő jobboldal gyalázásával voltak elfoglalva, a Népszava figyelt fel. Bencsik beszélt arról is, hogy a Szabadságmenet a Hősök teréről indult és az Andrássy úton vonult, akárcsak, mint a Békemenet.

Bencsik aki amúgy megalapítaná a normális, heteroszexuális, természetes ösztönű és a másik nem iránt vonzódó emberek civil szervezetét aztán hozzátette, hogy ezen alig vettek részt ahhoz képest, a Parlamentig pedig nem gyalogoltak el, mert a lábacskájuk elfáradt volna.

Tanulság: nemzeti ünnepen nem szabad elmenni, vagy ne menjen el mindenki vidékre, néhányan maradjanak Budapesten is, mert ezek a kis svábbogarak, ezek kitódulnak az utcára, mert látják, hogy lehet

– fogalmazott.

Forrás: Telex.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A legjobb lenne, ha ezeknek a kirohanásairól nem is cikkeznének.
Megmaradnának a párezres táboruknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Igen, vannak ilyen nemcsak nem kommunista, hanem embernek is csak ránézésre nevezhető valakik, akik a világ egyik legboldogtalanabb országában élnek: itthon.
A bencsikes Magyarországgal ellentétben van a földnek boldogabb fele is, ahol ilyen szívmelenegető akciókat ötölnek ki , emberek.

24.hu/elet-stilus/2023/03/20/ugroiskola-gyerek-vidamsag-jatek-video-ausztralia/

Gondoltam, elhozom nektek, hogy emlékezzünk rá, így is lehet.
Emmersson71
"Nincs otthon a macska, cincognak az egerek"

A macska? Ez a macska fölzabálta a falu tejfölét, belezabált minden portán a hűlni kitett sonkákba és még a baromfiudvarban is garázdálkodik folyamatosan!
Jobb helyeken lapáttal "simítják el" az ilyen ügyet.
Emmersson71
Komoly csalódás volt, amikor kiderült, hogy egyik kedvenc sci-fi regényemet ez a féreg írta :( Persze, már akkor sem merte vállalni a saját nevét...

moly.hu/konyvek/j-t-chipendale-keec-a-nagy-vilag-regatta
plebejus
Te idíóta felszopógép, hogy az orosz medve ölelne meg de csak úgy szeretetből!
plebejus
Hogy szörősődnél ki mint szar a pincében!
ómió
Pedig svábbogárként az efftársak még valahogy elviselhetők is lennének!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.