Rastislav Kácer szlovák külügyminiszter erősen kritikus Orbán Viktorral és annak kormányával szemben. Legutóbb azt mondta, hogy hazájában érzékenyek „a folyamatos siránkozásra Trianon történelmi igazságtalansága felett”.

A szlovák külügyminiszter oda rúgott Orbánéknak, ahol a legjobban fáj

Kácer és Szijjártó sajtótájékoztat – itt még nagy volt a szerelem. Forrás: Pixabay

Bár Kácer politikus társainak sem mindig tetszik, amiket mond, a politikusnak nem szokása bocsánatot kérni a kijelentéseiért – írja a Blikk.

Az Új Szó arról kérdezte Kácert, vajon a szlovákiai magyarokat is veszélyforrásnak tekinti-e, mire

azt válaszolta, az állampolgárok semmilyen csoportja nem jelent veszélyt az államra, nincs vallási, nemzetiségi, kulturális csoportoktól eredő veszély. A szlovákiai magyarok az állam természetes részei, mint Szlovákia többi polgára, mivel Szlovákia egy sokszínű ország.

Azt is mondta, hogy a magyar kormányt, nem pedig a szlovákiai magyarokat kritizálja és szerinte nem kelt magyarellenes hangulatot Szlovákiában, ahol

az emberek általánosságban véve amúgy sem magyarellenesek, csak érzékenyek a magyar irredentizmusra és a folyamatos siránkozásra Trianon történelmi igazságtalansága felett.

Forrás: Blikk, Új Szó
Fotó: Youtube

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
az lenne az igazi lebögés 0rbánéknak ha az "elcsatolt" területeken népszavazásokat tartanának arról,hogy szeretnének e újra magyarországhoz tartozni!
szerintem 90 % fölött lenne a nem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Tovább folytatődik a
Szép magyar beszédért kredit
Számos érdeklődő van mind bal-,mind jobboldalról 1aránt
Ami máris biztos
A zsűrielnök a nagy tekintélyű Bayer Zsolt magyar tanár úr lesz!!Máris várjuk a győztesek névsorát nagy izgalommal!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Kácer efftárs, az idiotizmusa helyett, inkább küldjön még Migeket Zelenszki efftársának!
Galway
@ómió: Mámmegint nem fussa többre az efftársazásnál? Már elégszer kértél bocsánatot az MSZMP-s párttagkönyvért és a munkásőrséges vitézkedésért is!
ómió
@Galway:Má' megint a saját "efftársi gyakorlatodat" - hogy bocsánatot kértél a bolsi párttagságodért, munkásőrtagságodért - hazudnád másra, bolsiék főidolja!? Inkább arra ügyelj, hogy a bocsánatkérésed dacára még mindig dinnyényi csöppökben hullik rólad az ezek szerint levetkőzhetetlen aljas bolsiságod! Eszerint azt te már de genere abszolváltad, se tagkönyv, se pufajka nem kell neked hozzá!
Galway
@ómió: Mekkora suttyó vagyol te, bammeg! De milyen jól áll neked! Anyád büszke (lenne) rád!
ómió
@Galway: Suttyót látnál, baromarc!? Kukkants a tükörbe! Ott lesz az, a bolsi fajtából! "Büszkélkedhetsz" vele!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.