Csütörtökön megkezdődött Brüsszelben az európai állam- és kormányfőket tömörítő Európai Tanács találkozója. Innen üzent most Facebook-oldalán Orbán. A Brüsszelbe állandóan csak harcolni járó magyar kormányfőt a fideszes Vaskó Ferenc arra buzdítja, hogy "dzsúdózza le a brüsszelitàkat".

"Hajrá miniszterelnök úr, dzsúdózza le a brüsszelitàkat, a Soros-zsoldosokat!" – Fideszes önkormányzati képviselő üzent a Brüsszelben melózó Orbánnak

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b), Antonio Guterres ENSZ-főtitkár (b2), Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke (b3) és Nikosz Hrisztodulidisz ciprusi elnök (b4) az Európai Unió kétnapos brüsszeli csúcstalálkozóján 2023. március 23-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Az EU-csúcstalálkozó második napjáról Orbán Viktor is hírt adott követőinek. Közösségi oldalán a magyar kormányfő friss bejegyzésében azt írta:

Második napjához érkeztek a tárgyalások.

Hozzátette:

A meló megy tovább.

A kommentelők közül többen sok sikert kívántak Orbánnak a tárgyalásokhoz.

Vaskó Ferenc, Mezőcsát fideszes önkormányzati képviselője úgy fogalmazott az állandóan harcan álló Orbánnak, hogy:

Hajrá Miniszterelnök Úr‼️ Dzsúdózza le a Brüsszelitàkat, a Soros Zsoldosokat, és a Háború párti erőket‼️ Magyarországnak jàrnak az uniós források‼️

Más azt írta:

Sok-sok türelmet a mai naphoz is! Józanság, racionalitás, aligha lesz napirenden. Arrafelé mostanában az nem szokás!

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Remélem,hogy hátat fordít mindenki a magyaroknak és hagyják őket belefulladni a saját szarukba! Ennyi felesleges vitát és bosszúságot nem érdemes elviselni egy ilyen trágya banda miatt! Ezt választottátok? Ez ilyen következményekkel jár! A rákos sejtet ki kell vágni és nem a lelkére beszélni,hogy javuljon meg mert nem fog. Idegen a természetétől.Ez az ország is egy rákos burjánzás a fideszre szavazók tettek azzá. Ki kell közösíteni őket mindenhonnan,menjenek vissza a sztyeppére,putyin örömmel fogadja majd őket es azonnal mehetnek is a frontra megdögleni az oroszok helyett!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:10
A szar csicska ómió nyomja a szokásos idióta sablon szövegét,mióta ideette a fene.
Bövíthetnéd a memóriád 1 bitról 2 bitre legalább ,mert uncsi vagy ezzel az ismétlődő dumáddal,
ómió röfi.
balos
@kulabombaafityiszre: A szópó-ómió azért is jár ide,mert akkor az asszonyka az ispán ágyában keresi a betevőt!A szerencsétlen jobb híján itt éli ki a ferde hajlamait!Fél az ereszen!
ómió
@kulabombaafityiszre: Mid fáj, bolsiék faszszopója?! Az elsorvadt agyad hűlt helye frusztrál téged ennyire? Vagy@balos: nevű aberró efftársad asszonykájának rámhazudott "kalandjai" akasztották ki sosemvolt eszedet!?
ómió
@Aki Én: Fajkreténséged, mint @AkikretÉn: mindig ilyeneket szokott "üzenni" az elmeosztályról?!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 08:13
Még mindig magadat ismételgetve rugózol te 1 bit memóriáju idióta.
ómió
@kulabombaafityiszre: Látom, szorgalmasan gyagyásodsz, bolsiék fajkreténje! Hajrá! Annál "jobb" efftárs válik belőled!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.