Az iskolában három dolog egységére van szükség: a diák, a pedagógus és a szülő egységére. Az pedig nagy bátorságra vall, aki mer kérdezni - erről beszélt Novák Katalin köztársasági elnök a Tudományos Diákkörök XXIII. Kárpát-medencei Konferenciájának záróünnepségén.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
Ha novák kissé bonyolult elmélete orbánéktól származik, akkor ez magyarázat arra, hogy a kormány szerint semmi szükség nincs az oktatásra.
Nessy
Pont ez az egység csak illúzió! A szülői munkaközösségek, a szülők semmibe nem szólhatnak bele! A diák hiába szeretne többet, másképp tanulni, a tanár ért is hozzá, nem teheti mert NAT. Bármiről lett légyen szó, csak a nagyon bátor tankerületi felügyelők dönthetnek egy személyben, apelláta nincs!Drága Novák Katalin nem ártana, ha egy kicsit a való életet is ismerné! Vagy a Sándor palotából, meg a luxus repülőből már csak térkép e táj?
kulabombaafityiszre
Nagyon nyálas vagy katika,hiszen pont ti nyírjátok a tanárokat,az a diák meg aki egy tüntetésen felszólal szintén ti csináljátok ki.szóval nem kell ez a duma ov22 katika.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.