Dopeman Orbán Viktorról nyilatkozva elmondta, szerinte a miniszterelnök egy „kivételes tehetségű, párját ritkító pali” az egész mai világelitben.

Dopeman megint Orbánnak hízeleg – Szerinte ő egy „kivételes tehetségű, párját ritkító pali” világszinten is

Pityinger László rapper a Blikk videós műsorában nyilatkozott, ahol többek között a miniszterelnök is szóba jött. Dopeman szimpatizáló nyilatkozatai a Fideszes vezetés kapcsán különösen annak a fényében érdekesek, hogy egy évtizede még lerúgta az Orbán-szobor fejét.

Az rtl.hu szemléje szerint ebben elmondta: az említett szobor fejének elrúgását nem bánta meg, de mára rájött, hogy ilyet csinálni „hibás cselekedet”. Miután szóba került, hogy 2017-ben az MSZP támogatásával indult egy időközi képviselő-választáson, majd később egyre pozitívabban nyilatkozott a Fideszről, megkérdezték a zenészt, hogy mikor lett fideszes.

Nem lettem fideszes!

– vágta rá azonnal, és úgy folytatta:

Az oktatás és az egészségügy terén most is nagyon komoly kritikáim vannak a kormánnyal szemben, és nem olyan irányból, mint a tanároknak vagy az egészségügyi dolgozóknak. Ettől függetlenül, látván, mi történik, azt kell mondjam, Magyarország kormányfője egy kivételes tehetségű, párját ritkító pali az egész mai világelitben. Elég csak azt szemügyre venni, hogy egy 9,5 millió lakosságú ország vezetőjével napi szinten foglalkozik a világsajtó.

Arra is kitért, hogy ő ugyanúgy kormány-, mint ellenzék-kritikus, de ha választania kell, akkor azt tudja mondani, főként a miniszterelnök meg „néhány figura miatt”, hogy ez az egész igenis működőképes.

Látom a víziót is

– fogalmazott.

Forrás: rtl.hu, blikk.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Dopman Nertárs! Ne igyon már többet! Vége a húsvéti ünnepeknek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Hát, az efftársaidnál végleg elkaszáltad magad!
balos
@Menőmanó: A Nagy Imre temetésén lelövi valaki,akkor,most az ország nem a tömeggyilkosok kezétől vérzik el!
Aki Én
@ómió: ...mert akkor most éppen kik az efftársai, te ostoba értetlen csicska troll?
ómió
@Aki Én: Még mindig képtelen vagy az efftársak, a magadéi felismerésére, bolsiék fajkreténje!? A donor kutyaagy se használt neked!?
sunoge
Ez a puhatestű nyálkás egyén pont beleillik a NER rendszerébe, egyívású velük. Sem gerinc, sem intelligencia. Most a helyére került.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok