A nyertes nevén ráadásul már van hat bedöntött vállalkozás a parádi viskó mellett. 

Egy leszakadt viskóba csaltak el 10 milliós EU-s pénzt

Hadházy Ákos Parádra látogatott, hogy megnézze a Módi Investor Zrt. fióktelepét, amelyről fotókat is közzétett. A független politikus rámutat, hogy a cég összes részvénye egy Mónika nevű nőé, aki máris elnyert a vállalattal egy 10 milliós EU-s támogatást. A folyósítás még el sem indult, de a pénz felét már meg is kapta az államtól.

 A pályázat szerint egy műanyaghegesztőt, egy fáintos menetvágót és egy duguláselhárításhoz szükséges csőkamerát vesz belőle a részvénytársaság, mert arra nagy szüksége van.

Hozzátette: „Az EU-s pénzekről döntő magyar kifizető és ellenőrző hatóságok remekül teszik a dolgukat, gondolom a támogatás megítélésekor nem jelentett problémát, hogy a tulajdonos-vezérigazgatónő (Mónika) nevén van hat másik, bedöntött cég, amelyikből kettő végelszámolás/kényszertörlés alatt áll, négyet pedig már töröltek is. Dehát mi ugye a lehetőségek hazája vagyunk. Érthetetlen, hogy a szemét EU miért akadékoskodik?!”

Végül arra is rámutat, hogy Mónika jó érzékkel vezeti a céget, hiszen 2018-ban nulláról indult, majd a következő években évi 120, 70 és 150 milliós bevétele volt úgy, hogy honlapja sincsen, és az interneten sincs elérhetőségük.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
...és ezen csodálkozik valaki? A Hadházy által felderített esetek, (már a számukat se tudni) csupa ilyenről szólnak. Felesleges látszatberuházások,amik arra voltak jók,hogy az uniós pénzeket sajátzsebbe juttassák.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Néro2
Nemzethy Eu pénzvédő Hívatal meg gondolom nem ér rá.
Fontos dolga van gondolom ülésezik arról , hogy mikor lesz már fizetésemelés a nagyon Sikeres infláció miatt.
Nem képzeli tán senki , hogy ennyiért őrzik majd a káposztát.
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: április 15., 09:55 A mondanivalód utolsó sorai rávilágítanak a lényegre: "Naszóval bár minden egyes esetben az alkalom szüli a tolvajt a zeurós pénzek odaitélése meg annak felhasználása is uniós segítséggel történik...vagyis valakik onnan nem figyelt ...véletlenül vagy akaratból...mert mint tudjuk a magyar beleszólás a fidesz részéről az uniós akármikbe, hála a sok szarakodásnak nagyon korlátozottá vált, tehát valaki más az aki segíti a csalókat..."

Naszóval: Ne legyenek csalók sem itt sem ott! Egy ilyen összefonódás már inkább bűnszervezet, nem így gondolod?
Csizmás Kond
@Istenakinincsen: Az aki oda kerül sok pénzt öl a kampányba, helyezésre meg mindenre és a legtöbb ilyen módon sietteti a befektetést megtéríteni...vagyis az egész politikai meg uniós szarság egy csoport ingyenélésének a harca. Aki rajtuk keresztül csalnak azoktól is sápot húznak...ilyen ez a mai maffiarendszerrel irányított világ. Közös lónak mindig túrós volt a háta, és az is lesz amíg ilyen közösségek akarnak világokat irányítani.
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: ma, 08:16 Megoldásra van ötleted??
Csizmás Kond
@Istenakinincsen: Amikor idáig romlanak a helyzetek annak már nincs megoldása. A világ is ezért háborog mert mindenhol tulszaporodott a romlott erkölcs, a gazember felfogás és a gátlástalan kizsákmányolás. Egy új világ megteremtéséhez új kezdet kell a régi elpusztulása után. Vannak javítható dolgok és vannak amit már nem lehet megjavítani...ez a világ is ilyen.
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: Ez megy már több száz éve! Pusztítás, háborúk, azután újjáépítés összefogás...és kezdődik minden elölről.
Csak közben telik az idő, túlszaporodás van. A föld egy akvárium...Egy emberöltő alatt ezt nehéz felfogni. Azt mondják az okosok, hogy a történelem ismétli önmagát, de ez így nem igaz! A változást nem veszik figyelembe. A föld még nagyon sokáig bírná ember nélkül. Az ember elpusztítja magát előbb utóbb ez már tisztán látszik. Az új kezdet a teljes kipusztulás után ugyan ide fogja vezetni az új embert...még akkor is, ha fennmaradna valamiféle tanítás az elkerülendő hibákról.
Mindezek tudatában igaz lehet hogy a "történelem" ismétli önmagát, a teljes pusztulás és újrakezdés szintjén, de az is mindig más lesz. Hosszútávon (évmilliók) sincsenek véletlenek. Mindennek megvan az oka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.