Sebestyén Balázs talán nem ugyanazt a felvételt látta a dalai lámáról és a kisfiúról, mint a világ többi része.

Sebestyén Balázs nem akárhogyan kommentálta a dalai láma gyermekabúzus-incidensétRTL.hu

Ahogyan mi is megírtuk, nagy port kavart a videó, ami a dalai lámáról terjedt el: a vallási vezető ezen szájon puszilt egy indiai kisfiút egy februári rendezvényen, majd arra kérte, szopogassa a nyelvét. Az incidens természetesen az egész világot körbejárta, mostanra Sebestyén Balázshoz is eljutott, aki így kommentálta a történteket a Rádió-1-en:

Ebben benne van, hogy talán már 87 éves, kicsit demens, hogy már nem úgy érti a dolgokat. Egyébként meg nagy vallási ceremóniákat csinál, brutális erő jön belőle, borzasztó nagy szellemi vezető. Borzasztóan sajnálom, ez az egész pályafutására vethet egy nyugati fényt.

A 24.hu szemléje szerint a műsorvezető azt is hozzátette:

Nem tudom, én nagyon felmentem őt: én nem látok pedofíliát, sem gyermekabúzust, egy rosszul elsült poént, amit nyilván nem tehet meg egyházi vezető. De az elmúlt 50 évünk nyomja rá az átkot. Nekik nagyon más a humor, játékos, én nem látom a szexualitást ebben. Sokat köszönhet neki az emberiség. Már kiderült volna Kína által, ha lett volna pedofil ügye. Minden mozdulata, pillanata lehallgatva, megfigyelve. Jogos: ha a te gyereked áll ott, ne nyalogassa a dalai láma a nyelvét. (…) Egyébként puszi nem történt, az az ő tradíciójukban, kultúrájukban nagyon más. Rosszak a benyomások a pedofil papok, a katolikus egyház miatt, a rengeteg megnyomorított élet miatt, amit a katolikus egyház okozott. Ebben a kontextusban ez masszív pedofília.

A másik két műsorvezető, Vadon Jani és Rákóczi Feri is egyetértettek vele.

Forrás: 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Mindenesetre, meglehetősen undorító!
Emmersson71
...

Majd amikor a kis Benettke szívogatja a helyi pap nyelvét, akkor is legyen megértő ez a csicska!

Ezt pedig minden Balázs hírhez oda kellene tenni: www.youtube.com/watch?v=QT6chHpP3XY
NKF
Ettől a Hűbele Balázstól mindig kiver a víz,meg a másik két buznyáktól is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.