Bojár Gábor volt Rónai Egon vendége a Konkrétan című műsorunk e heti adásában. A beszélgetésben szóba került többek között, hogy miért nem tud azonosulni a kormány legtöbb intézkedésével, legfőképp az oktatást érintő kérdésekben, hogy milyen következményei vannak annak, hogy lerombolták a pedagógusi pálya tiszteletét, illetve miért arra tette fel az életét, hogy a tehetségeket itthon tartsa.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Sok, sok Bojár Gábor hiányzik ma az országból, mert ha többen lennének akkor ez az ország sokkal előbbre járna!Középszerűeké sajnos ez az ország!
Peller Anikó
@drrotf: Középszerűek affenét, sok sok nyomorult megalkuvó alak aktívan résztvesz az ország lerablásában és tönkretételében. Már hitelből élünk és egy évtizede kótyavetyéljük az ország tartalékait és az Eu ránk költött százmilliárdjait. Ha mégengszter halomrakerülök..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok