Lezáratta a fák nélküli lombkoronosétányhoz bevezető utat Nyírmártonfalva polgármestere – írta meg a Magyar Narancs. A változást a lap egyik olvasója vette észre még vasárnap. Állítólag egy táblát is elhelyeztek a helyszínen a következő felirattal: Magánterület! Illetékteleneknek belépni tilos.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Most, hogy a fákat a környéken kiirtották és közpénzből megépítettek egy teljesen felesleges "lombkorona sétányt", most már senkinek semmi keresnivalója nincs ott.
Orbanisztán - abszurdisztán!
Sámannus
Nem ad lóvácskát ez az EU. Ezek a tetves rablók állnak feljebb a kritikákkal szemben, mert a magyaroknak jár az euró. No pupákok a magyarok eddig is csak lófaxszt kaptak nem eurót, mert azt ellopta ez a rengeteg csótány , gazember hazáruló briganti börtöntöltelék. A beteg agyatokkal inkább tovább romboltok szarházikáim. Ez piszkos szarkupac úgy hívják hogy fidesz útjában áll az euró osztásának, mert már régen börtönben kéne lenni az egész társaságnak.
nemkati
"folyamatban lévő közjóléti beruházás megvalósítására ERDŐTULAJDONNAL RENDELKEZŐ, JOGERŐSEN BEJEGYZETT ERDŐGAZDÁLKODÓKNAK lehetett pályázni"

De mivel Filemon a saját birtokán létesített - igaz, úniós pénzből - közjóléti beruházást, természetesen azt akármikor lezárhatja. Kérdés, hogy az úniós polgárok mit szólnak ahhoz, hogy egy magyar magánember lezárt magánterületén létesített beruházáshoz adták a pénzüket. Szerintem nem így gondolták. Közjóléti. Hát mi az, ha nem ez???
nemkati
Ja, és erdőtulajdonnal rendelkező... Amikor jelentkezett, még erdőtulajdonos volt. Már nem az mert kivágatta az erdőt. Mostmár csak lombkoronasétánnyal rendelkezik.
Sámannus
@nemkati: Nem jutott oda egy kanyi sem belőle. Az erdőt feldolgozták, és abból építették me a fát pedig eladták nagyhaszonnal a fűrészárú kubikmétere 200 000ft+áfa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.