Erre is a helyi fideszes polgármester nyert uniós pénzt.

A Facebookon jelentkezett Hadházy Ákos független ellenzéki országgyűlési képviselő, aki a napokban rátalált egy tarvágott területen álló lomboronaösvényre Nyírmártonfalván, melyet uniós pénzből építettek – olvasható a hvg.hu cikkében.

Fák nélküli lombkoronaösvény mellé "töküres" vágóhidat is talált Hadházy Ákos Nyírmártonfalván

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

A bejegyzésének az adta az apropóját, hogy a fák nélküli lombkoronaösvénytől néhány száz méterre rátalált egy egy vágóhídra, amelyet ugyancsak uniós forrásokból húztak fel, és amire Filemon Mihály helyi fideszes polgármester kapott támogatást, még egyéni vállalkozóként. 

"Lehet ezt még fokozni! A tarvágott lombkorona sétánytól pár száz méterre szomorkodik egy töküres „vágóhíd”, amire szintén a fideszes polgármester kapott EU-s támogatást. Még a megroggyant kilátóról nézve is sejthető, hogy semmilyen gazdasági tevékenység nem folyik ott, de ha közelebb megyünk, már teljesen egyértelmű, hogy minden zajlik ott, csak nem gazdaságélénkítés"

– írta a bejegyzésében Hadházy, aki 

A képviselő szerint az épület EU-s támogatásból épült, de erre semmilyen tábla nem utal a helyszínen, és az interneten is eltüntették szinte az összes nyomot erről. Viszont a beruházást maga Filemon Mihály mutatta be a helyi művelődési központban még 2015-ben, aminek megtalálta a meghívóját a képviselő.

Hadházy Ákos szerint a "vágópontot a kutya sem őrzi", a helyiektől pedig azt tudta meg, hogy az átadás után néhány hétig debreceni tanulók tanüzemeként működött a létesítmény, de ezen kívül nem látták a helyeik annak nyomát, hogy ott gazdasági tevékenység folyt volna.

A képviselő a bejegyzése alatt egy kommentben elhelyezett egy linket is, mely a NÉBIH egyik listájára mutat, azon szerepel a mostani fideszes polgármester neve alatt a létesítmény.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Már korábban is kérdeztem többször is, de sohasem jött érdemi válasz:
azokon a helyeken, ahol Hadházy feltárja ezeket a mérhetetlenül nagy és aljas visszaéléseket, köztörvényes bűncselekményeket, a közpénzek elherdálását - nincs a városi, községi önkormányzatoknál, közgyűlésekben egyetlen egy ellenzéki képviselő sem, aki világgá kürtölné ezeket az ügyeket?
Ha Hadházy nem hívja fel rá a figyelmet, akkor a helyi ellenzéki politikusok csak hallgatnak?
Hát hogy a fenébe van ez?
Az ellenzék tudtommal azért van, hogy ellenőrizze a hatalmon levőket és ha problémát lát, akkor arra felhívja a figyelmet!?
Nem azért tartjuk a politikusokat, hogy sumákoljanak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
And mit fognak a vágóhídon feldolgozni,ha a műszaki átadás +történt!!??
Na erre kíváncsi leszek!!!??
Csigát,tücsköt-bogarat,békát,ürgét,vagy egyéb vadat!!??
Már várom az üzembe helyezést!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
@Shikari: Bravo, bravo...felmondtad az unalomig ismert egyen szöveget a kockás papirról. Ti nem magyarok vagytok, hanem orbánisták- ő meg az oroszok és kinaiak ügynöke. Verheted a melled, ez akkor is igy van. Nektek aztán nem számit, ha fáj is- a magyar scheggbe, magyar lőf@x, csak nemzetinek legyen mondva.
ómió
@Aki Én: Miért, bolsi idióta!? A kép alapján úgy látod, "nem készült semmi", mindössze "rablás"!? Megkérdezni, esetleg, nem kéne, mire pályázott, milyen kivitelezésre, részletesen, hogy, ami látható, az milyen összhangban van, vagy lesz a pályázattal!? Számotokra a tetvesbolsi "előre meghazudjuk" a nyerő!?
ómió
@Toller Béla: Hazugságprófétaságodnak fáj valamije!?
Aki Én
@ómió: ...húúúú, de pusztulat ostoba barom vagy te, bbrrrr...
ómió
@Aki Én: Mi történt, bolsiék elmebetege!? "Sántít", amit előre meghazudtál magadnak!? És ilyen borzongató is!? Újabb és aljasabb kamu nincs az "efftársi tarsolyban"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.