Meglepő dolgot talált az NMHH által rendszeresen készített „politikai szereplők médiahasználata a hírműsorokban” című kiadványában a független parlamenti képviselő.

Hadházy: Az LMP az egyik legkártékonyabb kollaboráns párttá züllött
Kép: Facebook/Hadházy Ákos

A márciusi adatok szerint a DK után a legtöbbet az LMP-t emlegetik a közmédia csatornáin sőt, beszédidő alapján a Kossuth Rádióban meg is előzik a DK-. A mindössze négy saját és egy DK-tól kapott képviselővel rendelkező törpepárt a képviselői száma által indokolt 2-3 szászaléknál jóval nagyobb, 9-10 százalékos arányban szerepel a propaganda műsoraiban.

A párt mostani elnöke az ATV-ben cinikusan dicsekszik, hogy ők mennek mindig, amikor hívják őket. Sőt, szerinte már okafogyott a propaganda ellen fellépni, hiszen lám, ők is bejárhatnak a Kunigunda úti épületbe.

- írta közösségi oldalán.

Kitörölhetetlen tény szerinte, hogy: 2018 ás 2022 között egy felháborító Karácsony Gergely „interjún” és Márki-Zay Péter öt percén kívül egyetlen alkalommal sem szerepelhetett élőben ellenzéki vezető.

Mióta azonban áll a bál az európai uniós pénzek körül, a közmédiában megpróbálják elbábozni a kiegyensúlyozottságot. Újabban szorgalmasan, bár túlzásokba nem esve hívják szerepelni az ellenzéket.

- fejtette ki a politikus aki szerint kevésbé kockázatosnak gondolt, rendszerkonform ellenzéki szereplőket valóban beengednek néha, míg a jól viselkedőket, pláne a rendszer helyett az ellenzéki riválisaik kritikáját fókuszba állító képviselőket visszatérően szerepeltetik.

Szerintem viszont több mint bűn, hiba bemászkálni ezekbe a műsorokba, és úgy csinálni, mintha minden rendben lenne. Ezek a politikusok statisztaként segítenek eljátszani, hogy tulajdonképpen kiegyensúlyozott a pártállami média, hiszen még az ellenzék is megszólalhat.

- fejtette ki.

A politikus szerint arra, hogy a jobb sorsra érdemes LMP az egyik legkártékonyabb kollaboráns párttá züllött, a debreceni akkumulátorgyár elleni népszavazás lehetőségének szándékos elszabotálása óta nem kell egyértelműbb bizonyíték.

Ezeket a számokat nem is ezért mutatta be, hanem hogy felhívja egy sokkal fontosabb dologra a figyelmet. Arra, hogy

abban sincs sok köszönet, ha a többi párt egyszerűen nem válaszol az állítólagos meghívásokra, mert tudja, hogy úgysem valódi interjú helyzetek várnák őket. A lesütött szemmel elsunnyogás nem jó módszer.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
az lmp a kancsal maris segge vége...
" Ungárnak 2018-ban körülbelül 15 milliárd forintos vagyona volt akkori adóbevallása szerint, "..." mely kft-nek kétharmadban az édesanyja a tulajdonosa, míg neki és nővérének egyhatod-egyhatod tulajdonrésze van. "...és mondja valaki hogy ez a buzzancs nem NER lovag...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@kereső: Én is erről beszélek, nem a jézusi tanokat kérdőjelezem meg, hiszen azokat tartom mindenekfelettinek, csak éppen egyházakat nem körítek melléjük.
A különböző kultúrkörök ugyan másképpen nevezik a hitrendszerüket, de kivétel nélkül mindegyikben megtalálhatóak a magukat keresztényeknek nevezők vallási elemei.
Talán erre , a "lényegben egyek vagyunk"-ból származó egységre kellene fókuszálni, és mindjárt meglenne az emberiség közös nevezője, mint ahogy meg is van, csak eltűnik a túlélésért vívott hatalmi játszmákban. Mert minden rossz forrása a halálfélelem , annak biológiai, érzelmi, mentális, anyagi megjelenése, s már indulhat is az ökölharc. Ez a túlélő stratégia egyidős velünk, ezért olyan nehéz megszabadulni tőle. Az egyházak legnagyobb bűne, hogy erre játszva építették fel a saját hatalmukat, manipulálták, pórázon tartották a híveiket.
És ez van ma is. Orbán aljassága, hogy még lovat is ad az egyjázi vezetők alá, hogy kitömi őket a munkavállalók adóiból, azokéból is, akik soha be nem tették templomba a lábukat, pontosan azt a jövőt vetíti előre, amit magad is felvetsz: tűz és vas, vagy kiürül az ország.
De van más alternatíva is, csak az lassabban és nehezebben érik: megelégelni a cselédlétet.
zenebohóc
Te meg valamikor FIDESZ tag voltál! Nem felejtünk!!!
csak úgy....
@zenebohóc: ha elkorcsosul egy párt, akkor te kilépsz vagy te is elkorcsosulsz a bandával?
zenebohóc
@csak úgy...: Nem vagyok párttag, sehol, nem is voltam, semmikor, nem is leszek soha!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.