A minisztérium nem tudja megmondani, hogy kivel találkozott, a nyomozók a végrehajtói kar hivatalvezetőjével látták.

Schadl kétszer is az Igazságügyi Minisztériumban járt a letartóztatása előtti napon

Kép: Propeller.hu

Két alkalommal is az Igazságügyi Minisztériumban tárgyalt a letartóztatása előtti napon Schadl György, a végrehajtói kar elnöke – írja a Völner Pál volt igazságügyi államtitkárt és Schadlt érintő büntetőügy nyomozati irataira hivatkozva a 24.hu. A lap szerint a végrehajtók elnöke 2021. november 4-én reggel fél 9-kor ment be a minisztérium Nádor utca 22. szám alatti épületébe, ahol negyven percet töltött.

Schadl ezután Takács Katalin, a végrehajtói kar hivatalvezetője társaságában távozott a minisztériumból, aki egyébként nem részese a büntetőügynek. Azt írják, beültek egy kávézóba, ahol a nyomozók szerint vitatkozhattak.

A nyomozók tovább követték a végrehajtók elnökét a lap szerint, aki visszament az Igazságügyi Minisztériumba, ahol újabb 40 percet töltött el. Az nem derül ki a nyomozati anyagból – írják –, hogy kivel tárgyalt, de 10 óra után

Schadl és Völner Pál három perc különbséggel távozott a minisztérium épületéből.

Az ügyben megkeresték az Igazságügyi Minisztériumot, mely sajtóosztálya szerint nem tudják megmondani, kivel és miről tárgyalt Schadl. Hozzátették, hogy Varga Judit aznap Miskolcon tartózkodott. Keresték telefonon Takács Katalint is, ám nem érték el. Schadl György védője, Morvai Attila azt mondta a lapnak, az eljárás szempontjából nem volt releváns a találkozó, nem került be a vádiratba sem.

A Völner-Schadl-ügy további részleteiről itt írtunk.

Forrás: 24.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Egyenesen a börtönbe mégse mehetett, még diplomataútlevéllel sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
virág nertárs megkapta az ukázt az ügyében nem tud segíteni a gazságügyi jucus-józsi,de du-du-bajban már várja egy diplomáciai posztumusz állás!A hülye elhitte!Kipakolni meg nem fog,mert tudja,hogy akkor jön a stokli és lógni fog a "füstölőn"!
Nyírfa
@sgl: 11.43

Elfogadó és megértő vagyok! :))
Ezen kívül mindenkire irigykedem, akinek van unokája, mert, ugyan két felől is lehetne, de, nekem, nincs, és, hogy lesz-e egyáltalán, az egy nagy kérdőjel.
Szóval, gratulálok a nagy családnak, a kan kutyát is beleértve! :)
kereső
Most akkor mi van? Kérdezem én is, mint az "együgyú" fideSS hivő- és,és, és???Ott járt. Biztosan gyantát vitt varga múvésznő hegedújéhez.. És, és, és???,
sokanvagyunk
Egyenesen a börtönbe mégse mehetett, még diplomataútlevéllel sem.
Clavigo
@kereső: Esetleg felpumpálta a lasztit...a dekázó mesternek ... (?)
Nyírfa
@sgl: 14.49

" Sőt a középső az kiugróan az, valami nagyobb tudós féle lesz. " Vajon itthon?
Én még ott tartok, hogy kis talpakat akarok puszizni, belefúrni az orrom dundi kis pofikba, és szétájulni magam a gyönyörűségtől, nahát, ez a kis lurkó az én gyerekem gyereke! :)
Azt hiszem, megértem a nagymamaságra, de ez az, ami végképp nem rajtam múlik. A gyerekek nem sietnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.