Magyar anyák tiltakoznak a rendőri fellépés ellen vasárnap a Várban, ugyanis elegük lett abból, hogy a gyerekeiket gumibottal, könnygázzal és fogvatartással bünteti a hatalom.

Elegük lett az anyáknak Orbánék gumibotjából és könnygázából – Tüntetést szerveznek a Karmelita elé a gyermekek védelmében

Mindezt azért, mert kiállnak az oktatási rendszer szétverése, kivéreztetése ellen. Nem hagyhatják szó nélkül, hogy bántják a gyerekeiket, ezért anyák napja alkalmából, május 7-én, vasárnap a Magyar Anyák és a Tanítanék közös szervezésében várnak minden anyát, nőt és lányt, hogy együtt kifejezzék elégedetlenségünket a fennálló rezsimmel szemben.

Célunk, hogy kihangosítsuk azoknak a nőknek a hangját, akik nem kiabálhatnak, akiket elnémítanak, akik nem mernek megszólalni és kiállni önmagukért, a gyerekeikért, a jövő generációkért!

- írták a bejegyzésükben.

Ezzel a szimbolikus demonstrációval, fehéret viselve folytatják az oktatásért már több mint egy éve zajló megmozdulásokat és egyben arra is rávilágítanának, hogy ebben az országban nemcsak az oktatási rendszer, de gyakorlatilag minden, aminek köze van a nők és a gyerekek jóllétéhez (egészségügy, nő- és gyermekvédelem, szociális szféra, környezetvédelem) romokban van.

Nem jó ebben az országban nőnek lenni, nem jó itt gyermeket nevelni és nem jó itt felnőni sem!

- írták, és kitértek arra is, hogy a támogató férfiakat arra kérik, hogy a háttérből figyeljék az eseményeket és csak akkor avatkozzanak be, ha erre megkérik őket.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Bőg a tehén,
nincs kalap a fején,
napszúrást kap(ott) szegény...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Bőg a tehén,
nincs kalap a fején,
napszúrást kap(ott) szegény...
Aki Én
@Philip Marlowe: miért kellene az nekik, te ostoba faszkalap?
Hogy lehettek ennyire buták?
Jézusom...
gina
Megjelent itt sok begözölt fideszseggnyaló 2 alsó osztályuk nincs , az ilyenek ölik meg a gyerekeiket rohadékok, OV mocskos csöcseléke
jáger laszló
Nekem 2 +oldási javaslatom is van!!
Vezessenek áramot bele és
legyen villanypásztor vagy1XŰN szereljék le és a gubanc máris +oldódott!!
Hát nem zsenális a javaslatom!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Istenakinincsen
@Philip Marlowe: Te tényleg ekkora ökör vagy? Ezek békés tüntetők és még hisznek a demokráciában ami már régen nincsen! 2006-ban a fideSS fociultrái a pesti srácok, meg a békamenet emberei törtek zúztak romboltak garázdálkodtak...mert nekik szabad. Ilyesmire nem volt felkészülve egy demokratikus kormány! Mondvacsinált indokokkal hergerték a primitív "haderőt" bűncselekmények elkövetésére.
Németh István
Szóvala tüntetést szervezőket és akik a tüntetést híresztelik amoslék szövegöükkel mind egyszerűen fel kellene akasztani a Margithídra nem kívánazos elemek gyűjreményeként! nema tüntető büdös rohadt kurvákkal van baj mert azoknak egy kis viztriol és kész! hanema felbújtókkal ! Ha Magyarországon kívűl tudnak mondani még egy olyan országot ahol annyit tesznek és kedveznek, a családoknak, a szülőknek, gyermekenek és védik a bztonságukat mint mi, azt feltétlenül írják már le! Csak kérdezem >>nem-e a világ csaknem minden országa elis-meria magyar államvezetés messzemenően csládcentrikus politikáját, mi több, tán irigyli is azt az igyelkezetet amellyel a gödörbe az ellehetelenülésbe - 45 évig - taszított és ebből nem kie-melnei akaró, hanem gátló moslék Eu. vezetés tartja országunkat! Csoda az amit ez a kormány tesz!
TEHÁT OTT DÖGÖLJENEK MEG A TÜNTETÉSRE BUZDÍTÓK, AZ AZOKON RÉSZTVEVŐK, EME ÜNNEPI NAPON AHOL VANNAK > SOHA NE TUDJANAK ÖRÜLNI SEMMINEK AZ ÉLETBE > LEGFELJEBB ANNAK, HOGY MEGDÖGLESZTIK ŐKET MERT ÉRTELEMETLEN A LÉNYÜK!
AZ ILYEN BAROM MINT AZ >>> @Istenakinincsen: akinek a nevében olyan szórész szerepel amely eleve méltatlanhozzá az különösen dögöljön meg szétrohadva atomjaira!
A lényeg az usa-nató takarodjon a kurva anyjába az Eu vezetése a bús picsába, az usa nagykövete a bárcás kutva anyjába! >> nyugalom lez az országban!
ómió
Az efftársi "Magyar Anyák" előbb gondolják meg, (már, ha van, mivel), hova engedik el a "kidjeiket"!
Néro2
Ne má ! Fehérnépnek konyhában a helye vagy átesik a vak komondoron. A közjószágokat meg majd neveli a pedofil csuhás.
Oszt jónapot.
Németh István
A kinderek még csak meglennének, de ezeknek az anyáknak nem elég a kuki ezeknek gumibot kell, mert sajnálják a pénzet speciális műfütyire! Hát akkor adjatok nekik gumibotot, de előtte ragasztóval bekenve és jancsiszögbe megforgatva! ez való nekik élvezék csak! Rohadjanak meg a felbújtó kurvákkal együtt >> dobrev > szabó t. cseh k, donáth a, vadai á, mint vállogatott ribikkel stb.
Istenakinincsen
@Németh István: ma, 08:13 Nyilván elkerülte a figyelmedet, hogy nem szóltam hozzád, és nem is fogok, de az illem azt kívánja hogy válaszoljak ha már megszólítottál!
"A lényeg az, hogy Te menj a bús picsába, fideSS-maffia takarodjon a kurva anyjába, a pesti srácok és 0bán hívők meg bárcás kurva anyjukba! >> nyugalom lesz az országban!"...Az idézet forrása tőled származik, kicsit átírtam utólagos engedelmeddel.(A helyesírási hibákat is:))
Ha nem esik nehezedre: NE szólj hozzám!
Előre is köszönöm!
Németh István
Az a helyzet, hogy az Isten tisztelete megkívánja, hogy akkor vegyéka szájukra a nevét a neveletlen pöcsök és puncik amikor a templomban éppen bűnbánatot tartanak! Egyébként kininen éldegéljenek ami nagyon kellemes > az agybénulás mellőzhetelen alapja! Vannak viszont olyanok, hogy kinin nélkül is béna agyúak! Na most az a helyzet, hogy a szép és irodalmi magyar nyelvünk használata számodra kiválóan sikerült azt hiszem a Karinti díjra alkalmas lehetsz!
De a lényeget tudd! te is kaphatsz a szöges gumibotból a kloálka nyílásodba, de az ajakad közé is! nagyon kellemes látvány lennél odafigyelnének rád miként arra, hogy az usa-nató takarodjon a picsába az Eu.vezetése a bitófára, az usa nagykövete a biden pöcsére pattanásnak a kurva büdös anyján keresztűl ugye?!
Németh István
Az Isten tagadók meg menjenek oda és ahhoz a kommunista, ateista bandához amelyik őket teremtette - mert őket is csak teremtette valaki, valami! DE SEMMIKÉPPEN NE zavarják azt a közeget amelynek van lelki elkötelezettsége és hite a saját szellemi felfogása és elvárása alapján! SENKI, DE SENKI ne akarja uralni bárkinek is a gondolatiságát! A moslék aljadékok ezt nem képesek felfogni, képtelenek tiszteetbentartani mások valójában személyiségi jogait!
És nagyon értékelem a felfedezésedet, hogy magadévá tudtad tenni hogy az usa-nató armadára semmi szükség Európában, az Eu vezetése egy elnyomó diktatórikus vérszivó here kiknek a bitófán a helye, az usa nagykövete egy buzi rohadt here akinek a soros-bíden pöcsén a helye!
A lamentálásod a szöges gumibottal látom, hogy egy egyszerű vágyakozás az élvezetk irá-nyában! Van ilyen szadó -mazóka!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.