Az MH Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár május 08-án technikai átcsoportosítást hajt végre Debrecen és Táborfalva között, ezért megnövekedett katonai járműforgalomra kell számítani az alábbi útvonalon – írja az MTI.

Fontos bejelentést tett a Honvédelmi Minisztérium
Kép: bocskaidandar.hu

Debrecen-M35 autópálya- 4. számú főút- M4 autópálya- 405. számú út- M5 autópálya- Örkény- Táborfalva. A Magyar Honvédség kéri a járművezetőket, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai járműveket, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvojok hossza és haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól.

A zárt menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű, ezért a járművek haladását kísérőjárművek biztosítják – írják közleményükben. A minisztérium arra kéri a járművezetőket, hogy a katonai menetoszlopok közelében minden esetben az aktuális útviszonyok, valamint az időjárási és látási körülmények figyelembevételével közlekedjenek.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy az állampolgárok nyugalmát a lehető legkisebb mértékben zavarja – tették hozzá.

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Mi lesz a Pest (vár() megyei Táborfalván?
jáger laszló
Nyugalom! A magyar honvédség rendelkezik nukleáris elrettentési tervvel
A terv azonban szigorúan bizalmas ezért nem nyilvános!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
Már megijedtem, hogy délnyugatról mennek segíteni Putlert...
justhpeter
@jáger laszló: Szerintem a héten már megkezdik a nukleáris elrettentés oktatását a seregnek, már csak azt nem tudom, hogy a támadó részfeladatot oktatják most vagy a védekezőt.
kereső
@justhpeter: Védekezőt? Egyetlen dologgal lehet "védekezni": Fehér lepedő, és irány a temető!
justhpeter
@kereső: Na látod,hát ez az. A végeredmény ugyanaz, ha a támadót tanítják akkor is, hiszen nem csak védőeszközünk nincs, de támadó sem. Számunkra önmagában már az is elrettentő, ha belegondolunk mennyire hülye a politikai és a katonai "elitünk".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.