Tordai Bence, a Párbeszéd – Zöldek frakcióvezető-helyettese arról beszélt: sokan gondolkodnak azon, hogy mi különbözteti meg a Fideszt a tisztességes jó szándékú emberektől, hogyan fordulhat elő, hogy gyermekeket bántalmaznak a Karmelita előtt. Tordai Bence szerint két politikai modell létezik, az egyik a normális – és ezt követi pártja is –, amelyik víziót fogalmaz meg, kijelöli a célokat, leküzdi az akadályokat, és adott esetben le tudja győzni önmagát is. A politikus azt mondta, hogy 2002-ben ezzel a modellel próbálkozott a Fidesz is. Továbbá azt is kijelentette, hogy a Párbeszéd önazonos volt, amikor a párt politikusai egymást segítve szombaton körbefutották a Balatont.

Forrás: olkt.eu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: Na, megint te vicsorgó kutya ugatod meg a magyarokat! :-) Takarodsz!
gina
@Shikari: Hallgass román cigány !!!
Nessy
Minő szerencse, hogy család és gyerekbarát, nagyon keresztény kormányunk van! Így csak könnygáz, modern gumibot, bilincs szerepelt a megtámadott, életveszélyben lévő rendőreink védekezésében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.