Személyesen is elhatárolódott a történtektől.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lendkerék
Csókakő harminc éve építgeti tudatosan az imázsát, mára a hazai szélsőjobb emblematikus gyülekező és emlékhelye, elég csak végigsétálni a vár alatti emlékparkban, vagy figyelemmel kísérni az ott zajló rendezvényeket. A polgármester csak ne nagyon mosakodjon, majdnem biztos vagyok, hogy pontosan tudta, milyen programot visznek oda. Nem beszélve arról, hogy ha nagyon akarta volna, az utolsó pillanatban is felmondhatta volna a közterület-használatot. Szerinterm már tíz éve is nyugodtan kitehették volna a székelyírásos helységnévtábla oszlopára a szvasztikát is (Csókakőn külön oszlopon van a székelyírásos tábla, nyilván van annyi pénz a faluban, hogy erre jutott, és nem kellett a KRESZ-tábla oszlopára alulra odatenni).
Ha akkor Budaházy szabadlábon lett volna, ma ő lenne a polgármester..
percsi
Az egész Európa tudott erről a náci gáláról, a csókakői polgármester nem. Nem volt gyanús neki, hogy azonnal kibérlik a területet, a Légió Hungária név sem volt ismerős neki. A "nem tudtam" nem mentség. Megkérdőjelezhető, hogy alkalmas-e polgármesternek!
"várhatóan több száz radikális szimpatizáns érkezik Európa országaiból"
Páran voltak, szerintem a fele nem is tudta kik rendezik, a kíváncsiság hajtotta oda őket. Nem csoda, normális ember nem ereszkedik le közéjük!
444.hu/2023/05/06/csokakon-tartjak-a-neonaci-kuzdosport-galat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.