Karácsony Gergelynek csak alá kellett volna írnia azt a szerződést, ami évente közel kétmilliárd forintot hozna Budapestnek, ehelyett megtiltotta a közbeszerzést. Most a főváros a rendszerválás óta soha nem látott gazdasági krízisben van, a főpolgármester pedig a túlélés érdekében megszorításokat hirdetett meg és az adófizetést is megtagadta. A döntésén viszont nem kíván változtatni.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
@sgl: Az viszont valóban érthetetlen, miért nem írják ki a tendert. Nyilván nyomós okuk van rá, csakhogy azt nem közlik a nagyközönséggel. Abban biztos vagyok, hogy nem a reklámfelületek kihasználatlansága a cél, de akkor mi? Amire tippelni tudok, hogy nem akarják, hogy minden a Fidesz plakátjaival legyen tele, mert akinek van pénze illetve közpénzekhez korlátlanul hozzáfér, az a Fidesz. Olyan körülmények között pedig, ami 2010 óta fennáll, az egyensúlyt nem lehet megteremteni. Katácsony pedig nem csak főpolgármester, hanem ellenzéki politikus is.
Macskaszem
Kari Geri egy puhapöcs.
Orbán háborút indított ellene (is) ő meg a háború közepette akar békés megoldásokat. Nem fog menni. Fel kell venni a kesztyűt, és keményen visszagyűrni az összes szart primitív fideszes stílusban, hogy mindenki értse. Szépelgéssel nem lehet semmire sem menni.
Csizmás Kond
.@nemkati: ." Katácsony pedig nem csak főpolgármester, hanem ellenzéki politikus is"

Szerintem épp azért megy tönkre minden, mert az akinek vezetnie kéne, fejlesztenie kéne, épp az ül farhámba...mert a pártok szerint az elv előbbrevaló a létnél.
nemkati
@Csizmás Kond: Hát ez az! A főpolgármester ellenzéki, viszont minden más fontos pozícióban a Fidesz_KDNP emberei vannak, nekik aztán igazán a pártjuk előbbrevaló, mint a közügyek.
Aki Én
Nyilván eltúlozza a propaganda-média, de a valós állapotról is orbán tehet. Tudatosan tette, hogy ezzel támadhasson a választások elött.
Értem én, hogy nem kedveli a fővárosiakat. Sosem tudta őket úgy megvezetni, mint a szektáját.
gina
Te retkes "kisTehén," te csak tudod , mennyit fizet az urad meg a csürhéje te provkáló meleg román ezért a cikkért???
gina
NEM BUDAPEST van csödben hanem ez az ország,amióta egy retkes elmebeteg tolvaj román cigány és bandája fosztogatja,,,,, Ehhetz mit szóltok aljas kis proli hivök??? kussoltok igaz???
Csizmás Kond
@nemkati: ...ez az vagy az ...a lényeg hogy mindenkinek a párt fontosabb...és ez a szar nekünk...mindegy ki hol áll.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.