A közleményből nem derül ki, mennyit költöttek arra, hogy bevásárolják magukat a Modul Universität Wien-be, de sokat dícsérik a turizmussal foglalkozó egyetemet.

Vett egy menő bécsi magánegyetemet a Mathias Corvinus Collegium

Áder János is tartott már előadást a Mathias Corvinus Collegium (MCC) eseményén. Kép: MTI/Soós Lajos

A nemzetközi hálózatépítést folytatva a Mathias Corvinus Collegium (MCC) tulajdont szerzett a bécsi Modul Egyetemben – közölte az intézmény pénteken.

A Modul Universität Wien a közlemény szerint nemzetközileg elismert magánegyetemnek számít, amely programjai alap-, mester- és doktori szinteken érhetőek el. 1100 hallgató tanul nemzetközi menedzsment, fenntartható fejlődés, alkalmazott adattudományok, turizmus és szolgáltatás menedzsment szakokon, 11 különböző képzési program keretében, az egyetem bécsi és nanjingi campusán.

A felsőoktatási intézményeket rangsoroló U-Multirank 2020-as kiadása szerint a Modul Universität Wien a világ legtöbbet hivatkozott tanulmánnyal rendelkező 25 egyeteme között szerepel.

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bence
Miért kellett kiüldözni a CEUT ?! Ennek az egyetemnek is azzal , hogy magyar kézbe került vége !
jáger laszló
Hát pontosan erre van szükségünk,hogy fejleszthessük a magyar egyetemi oktatást!!??
Erre bezzeg van pénz,de a tanárok béremelésére nincs,arra nem futja!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Clavigo
@human: " Kibéleltük " közpénzzel ,rendesen ,ezt az " mcc" nevű izét... Tudnak költeni... Vicc ez az ország.Egy siralmas röhej az egész..
namihami
Így már nem kell Svájcig utazni, ha az orbáni elitnek a majd soha nem hasznosító és éppen olyan keveset érő, de diplomát vásárló gyerekeiket akarják látni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.