A Direkt36 cikke hosszan foglalkozik a háború óta elmérgesedő lengyel-magyar kapcsolatokkal, a portál újságírói egy varsói szerkesztőséggel, a VSquare-rel közösen több mint harminc háttérbeszélgetést folytattak – számolt be róla az RTL.

„Kitapossuk a beleteket” – Hatalmas pofon Orbánnak, befellegzett a lengyel-magyar barátságnak: ürüléket küldtek nekik, oroszbérenceknek nevetek őket

A beszélgetőpartnerek mind bennfentes információval rendelkeztek a lengyel-magyar diplomáciai kapcsolatokat illetően, a Telex rövid összefoglalójából többek között kiderül, hogy 

a varsói magyar nagykövetségre egy doboz ürüléket küldtek ismeretlenek, a lengyel kommentelők megfenyegették a nagykövetségen dolgozókat, hogy kitapossák az oroszbérenc magyarok belét.

A lap cikke említést tesz egy bohózatba illő konfliktuspontról, amikor Szijjártó Péter külügyminiszter emberei egyszerűen nem ismerték fel az egyik legnagyobb lengyel médiamágnást, a jól megtermett Tomasz Sakiewiczt, akit úgy jellemeztek, mint „a PiS és Kaczysnki Simicska Lajosát”. Sakiewicz egy rendezvényen megpróbálta köszönteni Szijjártót, de a magyar stáb nem engedte oda a külügyminiszterhez, kis híján fel is lökték őt.

Azt a dagadt idiótát tartsátok távol a minisztertől.

– jellemezte állítólag a legjelentősebb lengyel médiatulajdonost Szijjártó Péter stábja.

Azonban a legnagyobb bajuk a magyar külügyminiszterrel az, hogy

Szijjártó nagyon szívélyes kapcsolatot ápol magasrangú orosz tisztviselőkkel.

Az is zavarja a lengyel vezetést, hogy a magyar külügy látványosan úgy időzíti az orosz találkozókat, hogy azok valamilyen uniós vagy NATO-csúcs után essenek.

Forrás: RTL

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ide vezetett a hazaáruló , szélhámos , bűnöző (többgenerációs) román cigány és politikai prostituált bandájának kormányzása! Szégyen lett magyarnak lenni a világban a dagadt idióta kolostordisznó/geci miatt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Juhász István
1981- ben a Jaruzelskiérában elkezdődött, és majd egy évtizedig divott Magyarország egész területén az úgyn. " MADAMKA PIAC ". Nem volt olyan kicsinyke falu, ahol a lengyel TESTVÉREINK ne állitották volna fel a PIACAIKAT. Lehetett náluk kapni szinte mindent. Tényleg nagy volt a barátság, és ez IGAZI barátság volt. Sikerült ezt is szétverni. A jelek szerint a honi " békemeneteken " már nem lesznek itt...
jáger laszló
Nem eszik olyan forrón a kását
Szerencsére a taposás elmaradt!!
csak ennyi
baráitlag
J.L.
Havanagi
Csak nyugodtan tapossátok,nem fogunk tiltakozni.
evacica
Ennek a nagy utcai harcosnak sikerül mindenkivel összeveszni itt Európában na meg Amerikával is! Kétségkívül nagy teljesítmény a baj csak az hogy ez kihat az ország népére is! Lassan szégyenlünk kell magunkat külföldön, hogy magyarok vagyunk! Kösz Orbán és szavazói!
NKF
A telex.hu egy szaregylet! A komcsi genyók meg kapják be!
Nanya
@KisTehen: @Németh István: @durbincs: @Pegero: @ómió: Helló szittya fiúk ! Van egy jó magyar közmondás: ha valaki nem normális,azok ti vagytok !
nye dudu...irány anytátok baszni !

majd egymáséit !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.