Magyarországon prioritást élvez, hogy a magyar családok lélekszámban és életminőségben is gyarapodjanak.

A parlamenti államtitkár szerint a jólétben élő országokban már a család intézményét megkérdőjelezik
Répássy Róbert, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára felszólal a Büntető Törvénykönyv módosításáról szóló vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. május 3-án. MTI/Kovács Tamás

Ez egy olyan nemzetpolitikai alapelvünk, melyre büszkék vagyunk, amiből nem engedünk és amelyet fenn fogunk tartani

- hangoztatta hétfőn az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára, a család nemzetközi napjának évfordulóján sajtótájékoztatón.

Répássy Róbert rámutatott: napjainkban olyan országokban, amelynek állampolgárai évtizedeken keresztül elképesztő jólétben és biztonságban éltek, elindultak olyan folyamatok, amelyek a család intézményét megkérdőjelezik, igyekeznek azt mint a társadalom legfontosabb alappillérét aláásni, megfeledkezve arról, hogy azt a jólét amiben élnek, egy olyan gazdasági fejlődés eredménye amely a családok mindennapi munkájára és erőfeszítéseire épült.

Az államtitkár szavai szerint a magyar kormány 2010 óta bevezetett családtámogatási intézkedéseinek egyik alapvető célja, hogy Magyarországon anyagi akadálya ne legyen a gyermekvállalásnak, illetve, hogy a gyermekvállalást és munkavállalást összhangba lehessen hozni egymással.

Forrás: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Répássyt én okosabbnak gondoltam, minthogy ezekkel a baromságokkal foglalkozzon. Igazán a minisztériuma háziszárnyasára hagyhatta volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Nyírfa: csak neked árulom el,hogy kb. 15 éve, 2 hetet töltöttem háziörizetben, - pofánvágtam egy tetves alakot,aki az aldiban a pénztárosnöt ráncigálta és ütlegelte! - gyakorlatilag az volt a bünöm,hogy az ütés után,mikor már a földön feküdt, egy ici-picit dühömben + adrenalin a fejébe is belerúgtam! 8 napon túl gyógyulót szenvedett de nem halt bele,remélem tanult ö is belöle! - a bíró 4 szem közt azt mondta,hogy legközelebb fékezzem az indulataimat ,amire talán ö sem lenne képes hasonló szituban!
hidd el,hogy oda kell csapni..., vannak akik verésen nöttek föl és csak abból értenek! -ha nem teszed,akkor max. áldozat lehetsz...
Nyírfa
@csak úgy...: Bizalom megköszönve, tartom a szám.
Nagy mákod volt azzal, hogy nem halt bele. Ha egyszer elszáll az ember keze, nem tudhatjuk, mi lesz a vége.
Nyírfa
Mára elköszönök, további jó diskurálást nektek!
csak úgy....
@Nyírfa: nem érted a szitut, én csak védelmeztem! - aki jogtalanul és ész nélkül támad valakire az vessen magára !
ómió
Hát, a "művelt nyugat" ezért eped a migráncsért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.