Magyarországon prioritást élvez, hogy a magyar családok lélekszámban és életminőségben is gyarapodjanak.

A parlamenti államtitkár szerint a jólétben élő országokban már a család intézményét megkérdőjelezik
Répássy Róbert, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára felszólal a Büntető Törvénykönyv módosításáról szóló vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. május 3-án. MTI/Kovács Tamás

Ez egy olyan nemzetpolitikai alapelvünk, melyre büszkék vagyunk, amiből nem engedünk és amelyet fenn fogunk tartani

- hangoztatta hétfőn az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára, a család nemzetközi napjának évfordulóján sajtótájékoztatón.

Répássy Róbert rámutatott: napjainkban olyan országokban, amelynek állampolgárai évtizedeken keresztül elképesztő jólétben és biztonságban éltek, elindultak olyan folyamatok, amelyek a család intézményét megkérdőjelezik, igyekeznek azt mint a társadalom legfontosabb alappillérét aláásni, megfeledkezve arról, hogy azt a jólét amiben élnek, egy olyan gazdasági fejlődés eredménye amely a családok mindennapi munkájára és erőfeszítéseire épült.

Az államtitkár szavai szerint a magyar kormány 2010 óta bevezetett családtámogatási intézkedéseinek egyik alapvető célja, hogy Magyarországon anyagi akadálya ne legyen a gyermekvállalásnak, illetve, hogy a gyermekvállalást és munkavállalást összhangba lehessen hozni egymással.

Forrás: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Répássyt én okosabbnak gondoltam, minthogy ezekkel a baromságokkal foglalkozzon. Igazán a minisztériuma háziszárnyasára hagyhatta volna.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
a zanyád pétsáját te marha! - akkor mi a faxé menekülnek elöletek a magyar családok nyugatra? csak nem azt akarod hazudni,hogy a jólét,biztonság és boldogság elöl? :)
Néro2
A ti családi intézményeteket én is most már csak a jólét hiányzik hozzá.
Menjetek már a picsába a marhaságaitokkal.
justhpeter
Répássyt én okosabbnak gondoltam, minthogy ezekkel a baromságokkal foglalkozzon. Igazán a minisztériuma háziszárnyasára hagyhatta volna.
jáger laszló
A család nálunk nincs veszélyben
Lehet ,hogy nálatok igen,de erről nem én tehetek!!
Nézzen a fidex a tükörbe!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nyírfa
@sgl: 17.48

Mert ennyi van bennük. Ami még lehetett volna, az elsorvadt, mint a nem használt izomzat. Az időskori szellemi leépülést is sokszor diagnosztizálják agysorvadásként. Nekik ehhez megöregediük sem kell. :)
Nyírfa
@justhpeter: 17.06

Hiába is lenne némelyiküknek több esze mint az itteni trolloknak, nincs hozzá tartásuk, így pedig fabatkát sem ér az ész.
Ezekkel az erkölcsileg bukott emberekkel sem üzletet nem kötnék, sem az államigazgatásban nem adnék nekik helyet.
Boldoguljanak, ahogy tudnak, már amennyiben megússzák a börtönt.
csak úgy....
@sgl: csapd öket pofán, arra várnak a buta ganajok!
csak úgy....
@sgl: ezek szerint te provokálható vagy, irigyellek!
Nyírfa
@csak úgy...: 19.11

Szerintem te/ti vagy/vagytok provolkáható/ak. Alig várják, hogy reagáljatok, és tovább gyalázkodhassanak. Néha egy-egy szúrás-vágás belefér, de az lényegi legyen, ne anyázás. Ezzel az erővel kimehettek a kocsma elé megverekedni. Na, mindegy, ennek a kommentnek sincs értelme, csak falra hányt borsó.
Nessy
Stabilan megépítették a parlament tetejét őseink! Honnan szedte ezt a bődületes baromságot Répássy? Tudja van némi különbség aközött, hogy nálunk csak bizonyos szint fölött ér valamit az adó kedvezmény, nem minden gyerek egyforma, ott a gyerek, gyerek, és egyformán támogatják!
Eladott Ország
Ezek egy fészakaljból valók, azaz az egyik hülyébb mint a másik.
csak úgy....
@Nyírfa: csak neked árulom el,hogy kb. 15 éve, 2 hetet töltöttem háziörizetben, - pofánvágtam egy tetves alakot,aki az aldiban a pénztárosnöt ráncigálta és ütlegelte! - gyakorlatilag az volt a bünöm,hogy az ütés után,mikor már a földön feküdt, egy ici-picit dühömben + adrenalin a fejébe is belerúgtam! 8 napon túl gyógyulót szenvedett de nem halt bele,remélem tanult ö is belöle! - a bíró 4 szem közt azt mondta,hogy legközelebb fékezzem az indulataimat ,amire talán ö sem lenne képes hasonló szituban!
hidd el,hogy oda kell csapni..., vannak akik verésen nöttek föl és csak abból értenek! -ha nem teszed,akkor max. áldozat lehetsz...
Nyírfa
@csak úgy...: Bizalom megköszönve, tartom a szám.
Nagy mákod volt azzal, hogy nem halt bele. Ha egyszer elszáll az ember keze, nem tudhatjuk, mi lesz a vége.
Nyírfa
Mára elköszönök, további jó diskurálást nektek!
csak úgy....
@Nyírfa: nem érted a szitut, én csak védelmeztem! - aki jogtalanul és ész nélkül támad valakire az vessen magára !
ómió
Hát, a "művelt nyugat" ezért eped a migráncsért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.