El tudja képzelni, hogy egy forgalmas büfésnek valós időben ki kell választania egy applikáción, hogy éppen miből mennyit ad el a vendégeknek, és azt beküldeni a NAV-nak és a KSH-nak? Július 1-től elvileg már él ez a szabály. Vajon lehet-e kiskapu, ha egy lángosozó zárt körű rendezvénnyé alakítja magát, ahova csak meghívóval lehet bemenni?

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Dr. Proktor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@vacsi: Vannak nem is kevesen, akik majd állhatnak békésen sorba, amíg az applikáció fogadja a jelentést. Tényleg nálunk a hülyeség állampolgári jog, és kormányunk él is ezen jogával nap, mint nap!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Qqberci: 75-ben 2,3 ért 12dekás fánkot árultam és ha tudom,hogy mi lesz az ára ma akkor inkább más országot választok!A nemzethy gecik és a 89 es rendszarváltók nyomorba taszították az országot,csak hogy a családjuk és barátaik pénzéhségét kielégíthessék!
Hazafias Népfront
@Qqberci: Nekem cserkeszőlői adat az az 1987-es. Eladtunk egy nap 1200 db-ot a büfében.
Aki Én
@vacsi: Sírva kérlek áruld már el, mi szükség az ilyen ostoba megjegyzésekre, amiből annyi derül ki, hogy totál buta vagy?
Istenakinincsen
@KisTehen: ma, 11:09 A számlát is meg lehetne enni, de nem finom. Ízlések és pofonok, én nem szeretem:)
Te a számlát is megeszed, vagy csak azt:))?
Dr. Proktor
@KisTehen: Nézz körül a LED világításokat áruló webáruházakban, hátha találsz nagy fényerejű utcai lámpát a fejedbe, csak hogy elűzze azt az elemi sötétséget...
Dr. Proktor
Következik az EPR!
A kiterjedt gyártói felelősségnek álcázott, a MOL HUlladék kezelési koncessziós üzletágának kedvező áremelési rendszer...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.