Az EP delegációja felszólította a kormányt, hogy hajtsa végre a pénzek felszabadításához szükséges feltételeket.

Az EP delegációjának nem tetszik, ahogy a magyar kormány elosztja az EU-s forrásokat – Felszólították a FidesztMTI/Soós Lajos

Mint ismert, az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrző Bizottságának egy delegációja Budapestre látogatott. A csoport felszólította a magyar kormányt, hogy felelőségteljesebben ossza el az európai uniós forrásokat, ne "felülről lefelé", hanem az érintettek bevonásával hozzon döntéseket, hajtsa végre a pénzek felszabadításához szükséges feltételeket – mondta Monika Hohlmeier, az EP hattagú delegációjának vezetője sajtótájékoztatón Budapesten szerdán.

Kiemelte: 28 milliárd euró, azaz 10 ezer milliárd forint sorsa múlik azon, hogy teljesül-e érdemben a korábban megfogalmazott úgynevezett 27 "szupermérföldkő" és a hozzá tartozó 17 korrekció.

Úgy fogalmazott: az uniós alapok nagy lehetőséget rejtenek az ország számára, ugyanakkor vannak fenntartásaik, hogy tényleg a magyar polgárok és a vállalkozók a haszonélvezői azoknak.

Forrás: MTI

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Árulja már el valaki, hogy miből lettek Orbán közeli szomszéd, barát, rokon pár év alatt milliárdosok? Miért van nálunk vészhelyzeti egy személyes rendeleti kormányzás, sehol Európában? Az normális dolog hogy pár hónap alatt 95x módosítja Orbán a költségvetést, a parlament nélkül? Hogy egy éjszaka születnek rendeletek, törvények, visszamenőleges hatállyal? Mint ahogy sehol nincs olyan magas infláció, mint nálunk?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Aki Én: Vannak,akiket nem is kell annak nézni, ab start azok!
ómió
@Aki Én: Már megint a tetvesbolsi önmagatoknak, annak a velejéig korrupt hazug tolvajnak a másrahazudásán rugózol, bolsiék agyhalottja, ott az elmeosztályon!? Te is a lábadon hordod a nyomkövetőt, mint a korruptbolsi brüsszeli efftársaid, vagy ott az elmeosztályon ez felesleges!?
Aki Én
@ómió: Ma hamar lepattintottad a kezelőorvosod, hogy itt hazudozz egész nap, te agyhalott bolsi csicska.
Ez komoly? Te tényleg ennyit tudsz, agyhalott balfasz bolsiék csicskája? Sosem unod meg, te ebbe beleőrült egysíkú idióta?
Nessy
@Aki Én: Ilyen adatokkal nem szabad megzavarni a hívek lelki nyugalmát! Egyébként is, részükről Gyurcsány, baloldal, Soros, Brüsszel!
Aki Én
@sgl: Mikor érted meg, hogy nincs ellenzék? Ezeknek tökéletes így.
Meló és felelősség nélkül keresnek igen jól. Hova szarjanak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.