Hadházy Ákos közösségi oldalán írt a péntek esti tüntetésről.

Hadházy szerint a propaganda teljes sikerrel fordítja egymás ellen az embereket
Fotó: Facebook / Hadházy Ákos

Kicsit szomorú véget ért péntek este a közoktatás helyzetének javításáért folytatott tüntetés.

Úgy véli, sajnos be kell látni, hogy "a magyar társadalom – beleértve a pedagógusok és az ellenzéki pártok többségét is – egyelőre nem áll ki az oktatás ügye mellett".

Mint írja, sokaknak sokféle okuk lehet erre, "de a vége mégiscsak az lett, hogy ott maradt néhány száz gyerek a rendőrökkel szemben, egyelőre valódi, látható tömegtámogatás nélkül".

Ők viszont nem futballhuligánok, nem mentek neki izomból a rendőrsorfalnak (hála Istennek), erre néhány kommentelő rákezdi, hogy „jajj, ez k…a gyenge”.

Véleménye szerint a jövő héten az ellenzéki pártok egy része "elmegy majd Pintér rendőrminiszterhez valamiféle látszategyeztetésre",

ezzel hitelesíti a folyamatot – meg kiállítja magáról a bizonyítványt, hogy valójában a rendszer részei. Aztán a parlamentnek csúfolt színház elfogadja a státusztörvényt, bosszút állva nem csak a pedagógusokon, de valójában mindenkin. Igaz, több durva részt kihagynak belőle – tehát mégis VAN valamennyi eredménye az eddigi tüntetéseknek –, de ez annyit jelent, hogy „csak” kicsit lesz rosszabb a tanárok helyzete, mint volt másfél éve a tiltakozások elején.

Hadházy Ákos szerint ameddig nem áll a tiltakozók mögött 30-50-100 ezer ember, addig ez így is marad, csak a csalódottság és az apátia nő. Mint írja, sokadik alkalommal derül ki, hogy "az elemi szolidaritás nélkül a magyar társadalom végérvényes lecsúszásra van ítélve".

Kiemelte: 

Sokan nem értik meg – talán mert nem magyaráztuk el nekik –, hogy nem a tanárokról, nem a diákokról van szó, hanem a jövőnkről. A propaganda teljes sikerrel fordítja egymás ellen az embereket, mert hagyják, mert hagyjuk.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Forrás: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
@Béla333: Ez a múlt. Jelenleg gőzerővel megyünk a kínai gyarmati státusz felé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Igazad van, Ákos. De a tüntetés, még ha százezres is - volt ilyen, nem is egy, 2018-ban -, nem vezet a kormány lemondásához. Sokkal ütősebb megmozdulás kell, olyan, amelyet sem rendőrökkel, sem a katonasággal nem tudnak elfojtani, és ez a sztrájk. Tudom, ennek a megszervezéséhez , és végrehajtásához is közmegegyzés kell/kellene, és erre lehet rávenni a magyarokat a legkevésbé, de újra és újra nekifutni a siker reményében , szükségesnek látom.
Jelen állapotokat tekintve nemcsak a kormányzatnak, de a magyar népnek sincs becsülete.
Béla333
A hülyemagyar maffiahívők tizenévnyi rablás, hazudozás, aljasoskodás után ártatlanul körülnéznek: miért gyűlölik őket a tüntetők?
Miért mennek el az országból az emberek?
Miért nem hálásak a maffiának az eléjük vetett morzsákért?
Miért nem szeretik a nekik szánt orosz gyarmati státuszt?
Már többször javasoltam: a békamenet következő vonulásán ugyanazon az útvonalon, csak ellentétes irányban kell egy másik menet és ott le lehet rendezni az ellentéteket!
lusta
@Béla333: Ez a múlt. Jelenleg gőzerővel megyünk a kínai gyarmati státusz felé.
ómió
Akkor, Hullaházy efftárs, nem a magadfajta tetvesbolsi hazudozás, felforgatás!?
Nessy
OK. Nincs igaza Hadházynak! Valami komolyabb cáfolatot viszont nem hallani. Van erdő a lombkorona sétány mellett? Nincs! Közösségi épület helyett lakóház? Igen! Vendégház vendégek nélkül? Igen! Kispályás foci pálya 800 millióért Felcsúton? Igen! És még lehet sorolni.
NKF
Ettől a hülye fasztól kiver a víz! Ilyen barom parlamenti képviselő?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.