Nem vesz részt a budapesti 3-as metró hétfői átadóján Tarlós István volt főpolgármester. A bukott fideszes városvezért Karácsony Gergely hívta meg és kérte fel, hogy beszédet tartson az eseményen.

„Tudatlanság, sandaság és rosszindulat” – Tarlós besértődött, nem avat hármas metrót

Az a sok nemtelen támadás, ugye. Forrás: Pixabay

Tarlós Karácsonynak küldött levelet, amelyben megköszönte neki a projekt befejezését, hosszan sorolva vonatkozó sérelmeit – idézi a Telex.

Meghívását örömmel értékelem személyes gesztusként is az Ön részéről mindazokért a nemtelen és nehezen értelmezhető támadásokért, amik a metró felújítások, ill. építések kapcsán korábban ellenzéki körökből napvilágot láttak.

Nem kívánom mellékelni Ön számára azt a tekintélyes irat-, és okirat halmazt, ami kicsinyítve tükrözné azokat az erőfeszítéseket, amikre kényszerítettek ezeknek a munkálatoknak az előzményei, és a megoldások megkeresése. Ezek azonban könnyedén rávilágíthatnának a támadások szánalmas, olykor nevetséges mivoltára, amelyek mögött a tudatlanság, a sandaság és a rosszindulat egyaránt tetten érhető volt.

Tarlós ezután szelídebb húrokat kezdett pengetni:

Gratulálok Önnek az M3-as felújítás sikeres befejezéséhez, ami végül joggal tekinthető két városvezetés és a Kormány közös sikerének. Köszönetemet fejezem ki minden közreműködőnek, a Kormánynak, Önnek, Tüttő Katának, a BKV-nak, azon belül is elsősorban a munka zömét végző Radnai Tibor Úr vezette mérnökségnek, a BKV vezetőinek, tervezőknek, kivitelezőknek, hatóságoknak egyaránt.

Tarlós végül a budapestieknek sok örömet és balesetmentes közlekedést kíván, Karácsonynak pedig jó hangulatot az ünnepségre.

Forrás: Telex
Fotó: Pixabay

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Persze, hogy nem megy el!
Tudja, hogy meleg lesz. Azt is tudja, hogy nem rendelt a szerelvényekbe légkondit. Pontosan tudja, hogy olyan szerződést kötött, amely előnytelen volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@csak úgy...: Megkérlek, figfyelj oda, kinek mit írsz. Fel nem foghatom, miért mentél neki tegnap @Horizont:-nak. Néha elszalad veled a ló, és meggondolatlanul locsogsz.
Nyírfa
@Horizont: @surdilloFUJT: Általában tárgyilagos, és vannak egészen kiváló megállapításai, de elborul, ha a szocializmusban a családját ért sérelmek felhorgadnak benne. Ilyenkor se' kép, se' hang.
Ezeket meg kell beszélni, hogy ne egymást öklözzük.
Nyírfa
@csak úgy...: tegnap, 15.42

A fidesz a megalakulása pillanatában sem rendelkezett sem kiforrt ideológiával, sem társadalomjobbító szándékkal. Érdekből, kalandvágyból álltak össze, felfeküdtek arra a hullámra, amelyet a szocializmus felbomlása korbácsolt fel, és parta is evickéltek vele.Ott felépítették a homokvárukat, de rájöttek, hogy, ha lebetonozzák, akkor be is kölktözhetnek.
Ezt az egyet vitték végig következetesen. Egyébként nem értenek semmihez, erkölcs, lelkiismeret nem létezik a számukra.
Hogy miért vannak mégis hatalomban? Mert a magyar ember jelleme néhány szólással körbe írható. Azt mondja, fogjuk meg, és vigyétek. Meg azt, hogy járt utat a járatlanért el ne hagyj. De a leginkább jellemző: asztal alatt keveri a kártyát.
Egyszerű kis nép, pofonból ért, a szabadságot nem szíveli.
Nyírfa
@Horizont: Csak annyit kérek, olvasd el mégegyszer, mit ,és kinek írtam 13.59-kor.
Aki Én
@Shikari: 19,18
Ezért tart téged távol magától.
Nyírfa
@Horizont: Oké.

Néha keserű a fiú, és ilyenkor nehezebb eligazodni rajta, de biztos vagyok benne, hogy készakarva sosem bántana.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.