A ValóVilág negyedik szériája során, 2011-ben ismerhettük meg Nagy Alekoszt.

„Én akkor is itt vagyok fönt” – forró szerelmi vallomást intézett a Fideszhez Alekosz

Alekosz választékos módon csinált hülyét magából. Forrás: Frizbi

A hajdan biztonsági őrként dolgozó trash-celeb azóta is minden alkalmat megragad, hogy szó essék róla, ehhez pedig igen alkalmas eszköz a politizálás.

Alekosz most Hajdú Péter Frizbi című műsorában értekezett arról, hogy soha többé nem foglalkozik a politikával, majd ezzel a lendülettel el is kezdte a térítést – talán épp Kis Grófó sztoriján felbuzdulva, akit a populista miniszterelnök is felköszöntött a születésnapján.

A Fidesz az egy hihetetlenül… még egyszer meg kell hogy ismételjem: hihetetlenül professzionális, hihetetlenül jól felépített stratégiával, kommunikációval, bázissal, mindennel, ami létezik, fölépített dolog. Szerintem Európában, de talán még a világon is, ennyire összeszedett, stratégiailag összefogott, kommunikációban ezermilliárd csillagos dolog nincs. Tehát itt már ellenzékről, baloldalról, összefogásról már nem is lehet beszélni. Mert ez olyan, mintha egy Jumbo Jetet szeretnél összehasonlítani egy vitorlázó repülőgéppel vagy egy papírrepülővel, és ezt nagyon komolyan mondom

- magyarázta Alekosz, aki most egy, a Blikknek küldött nyílt levéllel fújta tovább a lufit.

Alekosz ezt írta:

A minőségi bulvár képviselőihez szólok. A mai nap folyamán a Magyar Nemzetben megjelent rólam egy cikk, melyben azt írják, a baloldali sajtó kitaszított engem, a politikáról megfogalmazott véleményem miatt.

Igen, voltam már ellenzéki és igen, látom, hogy mi az ami működik a Fideszben. A magánéletemben, a kapcsolataimban ez sosem okozott problémát, Érd polgármesterével, a nyíltan balliberális Csőzik Lászlóval például a mai napig nyugodtan mondhatom, hogy baráti viszonyban vagyunk, függetlenül attól, mit gondolunk a politikáról.

Tudom, hogy fáj. Tudom, hogy rendkívül nehéz lehet elviselni azoknak akik nem értik vagy egyszerűen csak nem kedvelik a személyemet, de én akkor is itt vagyok fönt, önök pedig ott, lent. Nagy különbség! Ezt nézettségi rekordok jelzik, ahová csak belépek. Ezen tények ismeretében, kikérem magamnak, hogy Alekoszt politikai pártokhoz szögezzék, hiszen ez a jelenség országos, az Ázsia Expresszben való szereplésem óta pedig nemzetközi szintű... a Nemzeti Humor egyébként is mindenkié.

Nem áll szándékomban konfrontálódni, de van amit jobb tisztázni. Stratégialiag nyugodt vagyok, most pedig a Dankó rádiót hallgatva elfogyasztom vasárnapi ebédemet, fasírozottat, sárgaborsófőzelékkel.

Maradok tisztelettel: Nagy Alekosz – Celebritás

Forrás: Blikk, Frizbi
Fotó: Frizbi

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
"...de én akkor is itt vagyok fönt, önök pedig ott, lent."

A szar is mindig felkerül a víz tetejére.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@Csak Norisz és senki más: A viselkedése mindenképpen cigány.
ómió
@Aki Én: Csititsd magadat, bolsiék fajkreténje! Még bolsi tetvességed is besokallhat hazudozásból! Vagy már attól van fosásod!?
Aki Én
@ómió: Látom, ma is én vagyok a kezelésed utáni első gondolatod, te buta tetvesbolsi csicska.
...húúúú, de qrva beteg egy balfasz tetvesbolsi csicska vagy te, húúúúú, brrrr...
balos
@Aki Én: ale-kosz,ez így hejes!Sok kétlábón járó hasonlít az emberre pedig csak egy fostalicska egyen súlyoz a szakadék fölött!
ómió
@Aki Én: Tetvesbolsi csicskaságod másrahazudása mai feladatánál totál legyökereztél, bolsiék fajkreténje!? Az ápolóid megtagadták a szedálásoodat!?
Csak Norisz és senki más
@Emmersson71: Jajjjjjj! 100 pont! Cigányul viselkedik, tényleg!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.