Ma befejeződik a 3-as metróvonal felújítása: a Lehel tér és a Nagyvárad tér is bekapcsolódik az utasforgalomba kora délután.

Öt év után ma véget ér a 3-as metró felújítása

A Nagyvárad téri és a Lehel téri állomásokat délutántól vehetik igénybe az utasok, ekkortól a pótló buszok nem közlekednek, keddtől pedig a pótlást segítő alternatív járatok újra az eredeti útvonalukon járnak – közölte a Budapesti Közlekedési Központ pénteken.

A BKV korábban azt közölte, a két utolsóként felújított állomás rekonstrukciója 2022. május 14-én kezdődött, így egy év alatt kellett kívül-belül megújulniuk.

Karácsony Gergely főpolgármester május 2-án Facebook-oldalán jelentette be, hogy május 22-én átadják a 3-as metró teljes vonalát és valamennyi állomását az utasforgalomnak.

A 3-as metró felújítása öt és fél évig tartott.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Mutyigeri efftárs már ezt se volt képes tovább húzni!?
Emmersson71
...

Hálásan köszönjük Karácsony Gergely főpolgármester úrnak, hogy ebben a hatalmas kormányzati ellenszélben, valamint elődje dilettáns hozzáállása után is véghez vitte a 3-as metró felújítását!
jesz
és tessékmondani, a munkát végző alaguti(felszín alatti) dolgozók is kapnak egy pohárka pezsgőt?...(na jó..az olcsóbbikból)...ebből a jeles alkalomból?..

Ugye nem? ...gondoltam...
Emmersson71
@jesz: Én nem olvastam pezsgőről az MTI hírben, de KG oldalán sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.