Május 11-én nagyot ment egy fotó, amin bizonyítottan Trombitás Kristóf, a Pesti Srácok című fideszes, de közpénzből készülő lap munkatársa, a kormány közeli Megafon központ propagandistája látható.

Kisnyilasokra köpködött a karlendítő kisfideszes propagandista – a szerkesztője leérvelte, miért jó ez nekünk

Pesti Srácok: veled vagyunk, Trombi, csak így tovább! Forrás: Pixabay

A férfit a mostaninál pár tíz kilóval soványabban, nemzeti szocialistákra jellemző karlendítés közben kapták le. Egy bő egy évvel ezelőtti, videóban Trombitás Kristóf „kisnyilasnak” nevezte az „undorító” karlendítés szokásának hódolókat

- írja a Media1.

Huth Gergely, a Trombitást foglalkoztató Pesti Srácok főszerkesztője, egykori társtulajdonosa, a Trombitás Facebook-videóit pénzzel támogató Megafon központtal ellentétben most hajlandó volt válaszolni a Media1 üggyel kapcsolatban feltett kérdései közül egy-kettőre.

Huth válaszát azzal a valótlan állítással kezdte, hogy

mivel a Media1 rendszerint csak hazugságokat közöl a PestiSrácok.hu-ról, ezért nincs túl sok értelme a válaszadásnak, kis időt mégis hajlandó vagyok erre szakítani.

A Media1 sosem közölt valótlanságot a PestiSrácokról, míg

a PestiSrácok az elvesztett sajtópereinek száma alapján az egyik legtöbb valótlanságot közlő lap, ami már közölt helyreigazítást a Media1.hu-val kapcsolatban is.

Huth megerősítette, hogy Trombitás Kristóf a PestiSrácok.hu külsős szerzője, majd kijelentette, hogy a munkájára a jövőben is igényt tartanak: „hetente egy kiváló publicisztikát ad le nekünk, amire a jövőben is igényt tartok” – áradozott, majd folytatta:

Nem tapasztaltam és nem tudok Trombitás Kristóf bármiféle vonzódásáról a nemzeti szocialista eszmékhez. A PestiSrácok.hu-nak írt publicisztikái sokkal inkább erősítik az egykor a Szent Korona közjogi uralma alá tartozó teljes nemzet egységét, beleértve a nemzetiségeket és a különféle, a történelmi Magyarország területén élő vallási közösségeket.

Ezután még elmondta a szokásos tiszteletköröket, ami szerint „a szélsőséges uszítást sem eddig, sem ezután nem tűrjük meg a PestiSrácok.hu felületén és (sok, a balliberális oldalra sodródott kollégával ellentétben)

egyáltalán nem adunk helyet a nemzeti szuverinátusunkat és -összetartozásunkat fenyegető törekvéseknek. (jelentsen ez a szó bármit – a szerk.)

Olvasóink és nézőink pontosan tudják, hogy szerkesztőségünk identitására a legteljesebb körű tolerancia jellemző, ami kifejezetten ritkaság egy olyan világban, ahol a nyilvánosság nagyrészét a neobolsevik cenzúra és az ideológiai alapú véleményterror jellemzi. (…) Nem gondolom, hogy bármely, akár baloldali, akár patrióta szereplő közéleti tevékenységét egy-egy diákcsíny vagy óvodai farsangon készült fotó alapján kellene megítélnünk” – becézgette lebukott kollégáját Huth.

Forrás: Media1
Fotó: Pixabay

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: Mindenki úgy mutogatja a középső ujját, ahogy neki tetszik. Még Hadházy fia is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fidesztetűirtó2.0
@Shikari: Mindenki úgy teszi a szádba a farkát ahogy neki tetszik.
Nyírfa
Leérvelte? Édes istenem, mit művelnek a magyar nyelvvel?
Pálinkás Pál
trombitás...a kék osztriga reklámarca...nemzethy köcsögduda...
Fidesztetűirtó2.0
@Shikari: Asszem az a te anyád lesz. Tudod, aki "aki kisfröccsért kutyát szop a kocsma előtt, tetves proli!"
Fidesztetűirtó2.0
@Shikari: Egyébként meg élve lovag bayerzsóti örökbecsű szavaival: - "Te baszd szájba a geci proli kurva anyádat, aki kisfröccsért kutyát szop a kocsma előtt, tetves proli!”

Fogtad, fideszbuzi köcsög?
Fidesztetűirtó2.0
@Shikari: Az ÖSSZES fideszbuzeráns köcsöggeci ezt érdemli. És igen, a kurvaanyád is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.