Kedd éjfélig benyújtható a személyi jövedelemadó (szja) bevallása és az 1 + 1 százalékos rendelkezés – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szóvivője hétfő este az MTI-vel.

Meghosszabbították az szja-bevallás határidejétFotó: MTI/Marjai János

Kis Péter András azt írta, hogy május 23-án éjfélig megtekinthetők, módosíthatók és jóváhagyhatók az szja-bevallási tervezetek a NAV eSZJA-rendszerében.

A határidő meghosszabbítását a KAÜ (Központi Azonosítási Ügynök) és a kapcsolódó szolgáltatások hétfői lassulása, nehézkes elérése indokolja.

A NAV így biztosítja, hogy mindenki hozzáférjen a bevallási tervezetéhez, és valamennyi rendelkezni kívánó adózó támogathassa az általa kiválasztott civil szervezetet, technikai számos vallási közösséget, illetve a Nemzeti Tehetség Programot – olvasható a közleményben.

Forrás: MTI

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Abszolút korrekt a hosszabbítás! A szokásos dátum, 20-dika hétvégére esett, s így még pótolható!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@FLETÓ: ma, 05:56 Nem sokat tévedtél, csak egy icipicit:)) Te vagy a csilletöcskölő bányarém!
Istenakinincsen
@Shikari: A béke másképp működik...szerintem:)))
FLETÓ
@Shikari: El is fog takarodni - sűrű bocsánatkérés közepette! @Istenakinincsen: aki egy istentelen, de mégse materialista szarkavaró-gép a sok közül!
FLETÓ
@m73: Én nem jártam még ott, úgy látszik te igen, ha ennyire ismered a helyet! Hazaáruló ex-fideszes vagy te is mint HADHÁZY + JAKAB!
FLETÓ
@m73: Fidesz tag nem vagyok! Nekem nem is kell párttagnak lennem! Hogy kire szavazok, én dolgom! Fideszes az te vagy, meg JAKAB, HADHÁZY! Az ellenkezéssel többet ártotok a baloldalnak, mint használtok! A FIDESZNEK ez csak jó! Tőletek egyre kevesebben mennek el szavazni! Mi meg ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.