Szerettei mosolyogva emlékeznek az énekesnőre.

Lang Györgyi öröksége: „Tudta, kinek mit szeretne adni, és ezt meg is tette”

Kép: Facebook / Lang Györgyi hivatalos oldala

A barátai, a Pa-dö-dő zenekar tagjai jelentették a szűk családot Lang Györgyi számára, ám a távoli rokonok között sem törhet ki a harc a több tízmilliós örökség reményében – írja a Blikk. Információik szerint az énekesnőnek nem volt papíron vagyona, úgy tudják, minden ezzel kapcsolatos ügyet még a halála előtt elrendezett.

Azt írják, Lang egy három szobás lakásban élt, a budapesti Hősök tere közelében. Ennek egy olyan cég volt a tulajdonosa, amelyben ügyvezető volt az énekesnő. A cég jelenlegi tulajdonosa két civil, az egyikük Németországban, a másikuk Magyarországon él, és a lap szerint mindketten Lang szoros baráti körébe tartoznak.

Az énekesnő egy ismerőse ezt nyilatkozta a Blikknek:

Györgyi a kilencvenes évek óta tisztában volt azzal, hogy gyógyíthatatlan beteg, majd amikor elkezdődött az állapotának romlása – kerekesszékbe került és segítségre szorult –, úgy döntött, megelőz minden lehetséges vitát és rendezi az ügyeit. Nem volt sok mindene, de tudta, kinek mit szeretne adni és ezt meg is tette.

A Blikknek nyilatkozó ismerős azt is kiemelte, Györgyi szerettei és barátai igyekeznek is megfelelni ígéretüknek: mosolyogva emlékeznek az énekes-műsorvezetőre.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Örökség
Hát így már mindjárt más a leányzó fekvése!!
Mondhatmi nesze semmi fogd +jól!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.