2.767.062.000 forint támogatást fogadott be a megafon a 2022-es üzleti évben, erről a több mint két és fél milliárd forint propagandáról a MKKP számolt be Facebook oldalán.

Milliárdokkal tömte ki propagandistáit az Orbán-kormány: Volt olyan aki 634 millió forintot kapott

A Megafon Digitális Inkubátor Központ Nonprofit Kft. 2022. évi beszámolója és annak mellékletei pár perce érkeztek meg az ebeszamolo.hu-ra.

Ebben a hatalmas összegben nincs benne minden, például Filep Dávid (A kopasz oszt) cégének 634 millió forintja.

A párt elmondása szerint a teljes megafonos keret ennél valószínűleg milliárd forintokkal több – hiszen nem csak ő csinálhatja saját vállalkozásban ezt a borzalmat. Valamint a különböző Megafont érintő megbízások sincsenek ott, kizárólag a konkrét támogatásokat nézték meg első körben,

Orbán Viktor új csodafegyvereit jelentik a kormánypárti megmondó emberek, hiszen ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott Kötcsén:

az utóbbi időszakban tudatosan kinevelt új generáció a Fideszben jól képzett, kormányozni képes emberekből áll, akik akár 2060-ig is el kell tudniuk vezetni az országot.

Így a Nemzeti Együttműködés Rendszerének kiépítése után a Nemzetközi Együttműködés Rendszerét is létre kell hozni a konzervatív körökkel történő hálózatépítést. Erre persze a legjobb megoldások azok az influencerek akik a különböző forrásokon ontják magukból a kormány propagandáját.

De persze semmi meglepő nem lehetne ebben Deák Dániel, Bayer Zsolt vagy akár Trombitás Kristóf után, ám az egyedülálló, hogy egyvalaki több mint 600 milliót kapjon.

A Telex decemberi cikke szerint Filep Dávid, ismertebb nevén „A Kopasz” a Megafon egyik népszerű oldalának (A Kopasz Oszt) szerkesztője. Filepet nemcsak az emeli ki a fideszes politikai influenszerek közül, hogy az egész mezőnyből őt követi egyedül Instagramon Orbán Viktor, de az is, hogy van egy saját mini-Megafonja.

Akkor az Aktuális Média Nonprofit Kft. egy nulla alkalmazotti létszámú kommunikációs cég, melynek Filep a tulajdonos-ügyvezetője, és amelynek közösségi médiás megfelelői a cég 2021-es megalapítása óta már több mint

455 millió forintot hirdettek el.

Forrás: Telex

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
@Shikari: Vazze, a pénzedet osztják, nem a libsiket !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 20:46 Óóóó more így már értem:))) A vajda a falkavezííred, ugyi kis ugató kutya?...Az a szentírás amit Ő parancsol. Magyarnak a vajda nem parancsolgathat! Jól jegyezd meg parazita!
Clavigo
@Shikari: Bazd ki,,te olyan buta vagy,mint a rosseb .
ómió
És ez is "tétel" a Mutyigeri efftárs által "kiosztott" (ellopott?) Tarlós-hagyaték 200 milliárdhoz képest!?
jáger laszló
A cég érdekének az ilyen produkciók felelnek +mert nélkülük a projekt +bukna!!
Minél több mandiner, origo,pesti srácok,cöf...
A hazugság már fél győzelem...
csak ennyi
barátilag
J.L.
verőce21
A negatív reálkamatból is elvon 28%-ot az állam... Igen nagy a baj, irgalmatlanul elszaladt az államadósság, nemigen lehet sokáig finanszírozni 15%-on...
csak úgy....
@verőce21: ...és ha még a titkosított adósságok végösszegét is tudnád...,0rbán hatalmon maradása nem egy olcsó muri,na meg a rokonok,haverok...stb.
rossz lóra tettél haver!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.