Elcsatolta a Krímet a magyar kormány Ukrajnától a legújabb „békevideójában” – szúrta ki a Telex.

A magyar kormány "békevideójában" már nem Ukrajnához tartozik az oroszok által megszállt Krím-félsziget

A félszigetet 2014-ben szállta meg Oroszország, és a fegyveres erővel megszerzett területet már sajátjának tekinti. A világ országainak döntő többsége a Krímet nem ismeri el orosz területként, kivételt az olyan "demokráciák" képeznek, mint például Belarusz, Kambodzsa, Burundi, Afganisztán, Szudán, Zimbabwe és Észak-Korea.

A nyugati világ - beleértve mindeddig Magyarországot is – a Krímet továbbra is Ukrajnához tartozónak véli.

Forrás: telex.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
röhejesek vagytok " nemzethy " köcsögök...főleg ez a shikari nevű lápi agyagedény...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@csipetke: Szerintem Orbán simán kihúzza 2030-ig. Nem azért mert ő mondta. Pusztán az ellenzék még mindig keresi a maga hangját, a maga útját. Szervezetlenek és sajnos koncepciót sem látni. Ezért 2026-ban újabb 2/3-ra számítok. Az ellenzék leghamarabb 2030-ra tudná felépíteni magát nulláról. De még ez is a legoptimistább jóslatom. Putyin hamarabb fog megbukni, mint Orbán.
csipetke
@human: 22:33 Remélem nem lesz igazad, és előbb megszabadulunk tőle. Hogy dőlne rá a rendszere...
Menőmanó
Nem láttam a videót, Orbán térképén Kárpátalja még Ukrajnához tartozik?
Nyírfa
@human: tegnap, 22.33

Ebben az általad jelzett 5 évben ezért lenne optimális egy kifejezetten szakértői kormány. Ennyi idő alatt kiderülne, hogy az ellenzék kiforrja-e magát.
Németh István
KÖCSÖGÖK!!! mit gondoltok kinek a területe volt a ruhscsovi időkig a krimi félsziget! kik tették virágzó üdülő területté > a cáratyuskák az orosz uralkodó osztály! Aztán a nagy szajúz hova vitte üdülni a kommunista elittet, amit az egykori orosz birodalom kiemelt üdülőhellyé formált? egy egyszerű polgár be sem léphetett a területre a rendszerváltózásig! Aztán jött a 2014 baromkáim amikor a Krim szerepe megváltózott az üdülőparadicsomból egy moslék a hazájukat kiárusító gazemberek által az usa-nak kiajánlott terület lett! MERT felfedezte a moslék usa a geostratégiai érdekeltségét a területnek!!BARMOK!!! Agyatlan hülyék melyik aza nép amelyik hagyja elvenni a saját területét?? csak a barom egykori MAGYAR! Miként trianon esete bizonyítja!!! Az oroszok nem ekkora hülyék!! menjetek a bús picsába! > A KRIM > potenciális tengeri hadászati bázis-ponttá nőtte ki magát! A megváltózott geopolitikai helyzet az orosz föld önvédelme megkövetelte >> hogy a moslék usa terület és hatalomvadász szemeteket az oroszok távoltartsák, így az ÖRÖKÖS KRIMI TULAJDONT >> miként kapták egy tolvonással az ukránok, ugyan úgy vissza is vették a jogos TULAJDONOSOK!
Rohadjatok halomra mocskos háboeús bűnös ganaj szemetek! > élén a főbarom @m73:
Németh István
@m73: tetszik, hogy beismered, mennyire FÚLLLLL hülye vagy! Gratula!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.