Ha ma járművel közlekedne, gondolja meg, nem egyszerű szinte sehol sem a közlejkedési helyzet: koccanások, sávlezárás, boruló forgalmirend. Egy példa: az M3-as autópályán, Budapest irányába, Füzesabony térségében egy kisbusz szalagkorlátnak ütközött. A 115-ös km-nél a külső sávot lezárták.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

AMORÁLISOK
amig a magyar közlekedési kultura meg nem változik lesz ez még durvább is. Ott kezdődne a válltozás hogy a főkolompos lemond Kialakulhat egy jóléti társadalom és az emberek 88 %-a nem stresszesen ülne a volán mögé.EGY pár szitúáció: elindulnál de mivel lassu vagy rádmászik a mögötted haladó és ahelyett hogy felvenné a rorgalom pillanatnyi ritmusát inkább gyorsit és tol de ezt szüntelenűl teszi. MEG kell hirtelen állnod beléd dőrren mert a tükörben látod hogy a fülér harabdálja a mobiljával előre alig alig figyel.ez csak egy velem mert 50 el megyek 40 x is próbálkoznak. Leszarom a csekket nem ő fizeti azt nekem küldenék. akkor ? menjen helikopterrel vagy mint a polt főügyész felvezető autóval .Ez még csak egy városi téma .Ki kéne gyüjteni vajon miért van naponta 4-5 kamion az ut széli árkokba fordulva?Meddig lesznek a román utánfutók még napjainkban is tulsúlyosak, AMIG A PÉNZ URALKODIK MAJD HA a kolt ugat akkor a szállító meggondolja kockáztasson E ? CSikágó is áttelepül ám nemcsak az emberek.A pénz értékét vesziti ezzel. Majd meggondolja mindenki.
Nessy
@Shikari: Sok az autó, kevés, és nem ekkora forgalomra épült az úthálózat. Ez már évtizedes probléma. Az erőszakos, nem volán mögé való gépkocsivezetők már csak hab a tortán.
Nessy
@Shikari: Anno az M7 felújítása sem volt piskóta. Akkor még hétvégén lejártunk Almádiba a telekre. Akkor jártunk Felcsút, Alcsútdoboz felé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.