Megbecsülést és 800 ezres átlagbért ígérnek.

Pintérék soha nem látott mértékű pedagógus béremelés ígérnek, csakhogy „Brüsszel húzza az időt”

Résztvevők matricát ragasztanak a Belügyminisztérium épületére a Levegőt címmel a Tanítanék mozgalom és a noÁr mozgalom demonstrációján 2023. június 1-jén. MTI/Balogh Zoltán

Minden idők legnagyobb pedagógusbéremelését tervezzük

– írta a Belügyminisztérium (BM) a pedagógusnap alkalmából az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében. Pintér Sándor minisztériuma a levélben köszönetet mond "valamennyi pedagógusnak, aki szeretettel és lelkiismeretesen tanítja, neveli a rá bízott gyermekeket, diákokat".

A béremelést megalapozó pedagógus életpálya törvényjavaslat hamarosan az Országgyűlés elé kerül a minisztérium szerint. azt írják, a javaslatot több hónapig tartó átfogó szakmai és társadalmi egyeztetés előzte meg.

A béremelést eddig is csak az késleltette, hogy Brüsszel húzza az időt, és nem fizeti ki a Magyarországnak járó uniós forrásokat. Amikor megérkeznek a hazánkat megillető uniós források, soha nem látott mértékű pedagógus béremelés valósul meg

– teszik még hozzá. A kormány tervei szerint az első ütemben 561 ezer forint, jövőre 681 ezer forint, 2025 januárjában pedig 800 ezer forint lehet a pedagógus átlagbér.

Az új pedagógus életpálya törvényjavaslat közlemény szerint nagyobb szakmai és anyagi megbecsülést garantál a pedagógusoknak, illetve megteremti a pályakezdők és a hátrányos helyzetű diákokkal foglalkozó tanárok kiemelt béremelésének feltételeit.

Forrás: MTI

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Remélem senki nem hisz ezeknek az ígéreteknek.
Amit ezek eddig megígértek az embereknek, azt soha nem tartották be eddig. Most sem fogják.
Ezek csak lopni, hazudni, hazájukat elárulni tudnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
A moslék agyúaknak ezt üzenem! > a tanárok követelése valójában a kormány elleni úszítás jelenlegi sarkalatos pontja, mégpedig a társadalom polgárainak unszimpátiáját kelteni akaró módon >> AZZAL A KORMÁNNYAL SZEMBEN AMELYIK EDDIG A REGNÁLÁSA ÓTA SIKERESEN ÉS KIMAGASLÓ EREDMÉNYESSÉGGEL MŰKÖDÖTT!! Ha a kormány egy fikarcnyit is enged jön a legközelebbi követelés és agresszió sor, miként tapasztaljuk ezt a szemét ballaiberáélis hazugság folyamatok során! AMIG AZ UNIÓ NEM FIZETI A MAGYXARORSZÁGI JÁRANDÓSÁGOT, MÉG A FIZETÉS EMELÉST MEGÉRDEMLŐ TANÁROK SEM KAPHATNAK EGY FILLÉRT SEM! >> mert hamár ezt vesszük ők is felelőseka saját közösségük trógerjai ak viselkedéséért! >> hangsúlyozoma hülyéknek, hogy nem a tanárok meletti ballibkó támogatásról van szó, hanema tanárok úszításáról a kormány ellen!
Ezért az ide irogató barmok menjenek az ellentétes véleményeikkel a modoros, faiskolás büdös kurva anyjukba!
Németh István
@m73: a kurvaanyádnak üzengess te fasszopó köcsög! változat > na megszólalt a tanulatlan őstulok németh pista! Hogy fulladnál bele a saját szarodba te moslék pofájú büdös bunkó!
Gondolom feleleges jellemeznem a hülye gyereket!
Különben a kormány egy nagy hülye lenne, ha a moslék hőbörgő nemzet ellenes és kormányellenes csőcseléknek kedvezne valamennyire is! Ezek moslék nemzetellenségek! Ugyebár a dk. inspirantúrájára pattanva felyik a szemét sorosékat, hátha potyázhatnak még!
Németh István
@szegfue: te kommunista csökevény, mosakodj mán ki a szennyesből!
Németh István
@m73: @szegfue te figye má ezek egymással vetekszenek a diliházban!!!
szegfue
@Németh István: tegnap 17:59 Hoztad a formádat, mint egy Murillo angyalka:)))
Németh István
Sajnos ugye a hülyék > hülyék, nem lehet váltózatni rajtuk! Csak ÍÍÍÍrtani lehet őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok