Megbecsülést és 800 ezres átlagbért ígérnek.

Pintérék soha nem látott mértékű pedagógus béremelés ígérnek, csakhogy „Brüsszel húzza az időt”

Résztvevők matricát ragasztanak a Belügyminisztérium épületére a Levegőt címmel a Tanítanék mozgalom és a noÁr mozgalom demonstrációján 2023. június 1-jén. MTI/Balogh Zoltán

Minden idők legnagyobb pedagógusbéremelését tervezzük

– írta a Belügyminisztérium (BM) a pedagógusnap alkalmából az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében. Pintér Sándor minisztériuma a levélben köszönetet mond "valamennyi pedagógusnak, aki szeretettel és lelkiismeretesen tanítja, neveli a rá bízott gyermekeket, diákokat".

A béremelést megalapozó pedagógus életpálya törvényjavaslat hamarosan az Országgyűlés elé kerül a minisztérium szerint. azt írják, a javaslatot több hónapig tartó átfogó szakmai és társadalmi egyeztetés előzte meg.

A béremelést eddig is csak az késleltette, hogy Brüsszel húzza az időt, és nem fizeti ki a Magyarországnak járó uniós forrásokat. Amikor megérkeznek a hazánkat megillető uniós források, soha nem látott mértékű pedagógus béremelés valósul meg

– teszik még hozzá. A kormány tervei szerint az első ütemben 561 ezer forint, jövőre 681 ezer forint, 2025 januárjában pedig 800 ezer forint lehet a pedagógus átlagbér.

Az új pedagógus életpálya törvényjavaslat közlemény szerint nagyobb szakmai és anyagi megbecsülést garantál a pedagógusoknak, illetve megteremti a pályakezdők és a hátrányos helyzetű diákokkal foglalkozó tanárok kiemelt béremelésének feltételeit.

Forrás: MTI

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Remélem senki nem hisz ezeknek az ígéreteknek.
Amit ezek eddig megígértek az embereknek, azt soha nem tartották be eddig. Most sem fogják.
Ezek csak lopni, hazudni, hazájukat elárulni tudnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
A bm cinikus pofátlan pedagógusnapi köszöntőjében
újra 800 ezres fizetést Ígért,ha Brüsszel küldi a moneyt!!
Ennyit a tanárok +becsüléséről kormányzati szinten!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Béla333
Remélem senki nem hisz ezeknek az ígéreteknek.
Amit ezek eddig megígértek az embereknek, azt soha nem tartották be eddig. Most sem fogják.
Ezek csak lopni, hazudni, hazájukat elárulni tudnak.
izéke
Az a szegény ember aki ígerni se tud. Kétség nincs afelől,hogy ha meg is jönne az a pénz,a tanárok lófaszt se kapnának belőle hanem menne propaganda,sport és saját zsebbe. A tanároknak meg, : " járni jár,csak nem jut!"
gina
Csak tudnám mi köze ehhez Brösszelnek,??? nem kellett vona az erre szánt pénzt ellopni, aljas gazemberek
lusta
Ha valami változott, akkor szóljon már valaki. Tudtommal a pedagógusok munkáltatója nem az Unió, hanem a magyar állam. Az már csak hab a tortán, hogy az állami vezetőknek lendületesen, törvényi előírásnak megfelelően nő a juttatásuk és nem várnak az uniós pénzekre.
Nessy
@lusta: Minden szentnek, és fideszes potentátnak ,maga felé hajlik a keze.
Csizmás Kond
@lusta: A munkáltató nem a zunió viszont minden fejlesztést, a béremelést is beleértve a zunió kell jóváhagyja, pénzileg...
izéke
@Csizmás Kond: ezt a marhaságot meg honnan veszed cica? Milyen ország az,ahol nem tudják saját erejükből kigazdálkodni a saját állampolgáraik kifizetéseit? És akkor miért csak a pedagógusokra vonatkozik az amit te írsz? Más állami vállalatok pl.posta miért nem függ az eus pénzektől? A megemelt fizetéseket pedig ugye folyamatosan adni kell,sőt emelni is. Miből,ha ezt se tudják csak a brüsszeliből adni? Majd megint mennek koldulni? Bárcsak kirúgnák már ezt a hitvány,utolsó,szégyenteljes bagázst az EU-ból!!!
Törölt Nick
Az unió utólag fizet. Amikor megvalósult egy beruházás, utólag kell benyujtani a számlát, és utólag fizetik ki.
A béremeléssel is így van, előbb el kéne végezni. Aztán be lehet nyujtani a számlát. Anélkül üres pofázás az egész.
Csizmás Kond
@izéke: ...háááát...pedig folyton, minden egyes beírásotokban az okosságotokat fitogtatjátok...
Yeromos
Pintér mindíd igazat mond azt a béremelést a pedadógusok soha nem fogják látni.
Pálinkás Pál
és ezt hogy nyelné le a társadalom...hogy aki valós termelő munkát végez az kap nettó 250 -et...a tanár meg a dupláját...ebből lenne csak zavargás...talán európai béreket a társadalomnak...mellesleg a mostani oktatás színvonalát tekintve...ezzel a fizetéssel a lojalitásukat fizetnék meg, nem a teljesítményt...
Péter2
Hova juttatta ez a fideszes bűnszervezet az országot , 2010 előtt nem volt feltétele a tanári fizetésnek az uniós kohéziós alap , a kohéziós alap nem kifizetésekre van , hanem az ország elmaradt infrastruktúrának felzárkóztatására volna szabad elkölteni , csak sajnos az elmúlt 13 évben jócskán meglopta a fidesz a ner ezt a pénzt , ezért nem fejlődik az ország és ezek a pénzek hiánya miatt, minden Uniós országgal szemben hátrányunk lesz ! 2010- előtt a V-4 csak a csehek jártak előttünk gazdaságilag , azóta eltelt 13 év és a V-4-ben gazdaságilag utolsók vagyunk , ez is bizonyítéka a fidesz ls a ner által ellopott pénz hiánya! .
izéke
@Csizmás Kond: szóval terelsz kis pulikutya,nem tudsz válaszolni hát terelsz. Hátha kapsz egy lerágott csontot orbántól
Csizmás Kond
@izéke: Olvasd el az ideszóló törvényeket faszkalap ne mást nyaggasd hogy neked elmagyarázza.
izéke
@Csizmás Kond: te állítasz valamit,neked kell bizonyítani morzsikutya,menj vissza az almodra és vakard a bolhás bundádat
kulabombaafityiszre
@Csizmás Kond: "Magyarországnak akkor sem kellene megijednie, ha nem áramolnának ide az uniós fejlesztési pénzek, mert az ország nincs rászorulva senki pénzére, megáll a saját lábán – vélte Orbán Viktor a Kossuth Rádió péntek reggeli műsorában adott interjúban."
Szóval te hazudsz vagy a viktor,vagy a pintér,vagy mindhárman.
fuhu.hu/orban-megallunk-sajat-labunkon-lmp-fidesz-az-eu-s-tamogatasok-nagy-reszet-ellopta/
verőce21
"Megbecsülést és 800 ezres átlagbért ígérnek." ...a javaslatot több hónapig tartó átfogó szakmai és társadalmi egyeztetés előzte meg.
Nem is a pedagógusok nem fogadják el, hanem a rájuk tapadt lipsi, hazaáruló csőcselék...!
justhpeter
Csak meg kell figyelni Pintért. Ha mozog a szája biztosan hazudik.
Béla333
Hogy a Kétfarkúak egy ötletét ellopjam:
A jövő hónaptól minden választó napi 2 korsó ingyen sört kap, ha Brüsszel elküldi végre azokat a pénzeket, amiket a hazudozásaink, lopkodásaink miatt eddig nem küldtek!
Mindenki szurkoljon nekem és Brüsszel ellen!
Egészségünkre!
Designer
Akkor kezdjük, mert kb. a felénél tartunk!
verőce21
@m73: Komoly felelőssége van a szüleidnek és a tanároknak abban, hogy felnőttél egy debil f@szkalapként...
csetere
@Béla333: Az Eü - nak semmi köze a belső finanszírozáshoz. Azért adózunk, hogy a belső tartozásunkat fizessük. Nem az E U -nak kell fizetni, hanem, a költségvetésnek. Ezért adózunk.
surdilloFUJT
@Csizmás Kond: Megaz anyád pénze amit a sarkon strihel össze!!!
Németh István
A tanárok akkor kapjanak fizetésemelést ha majd odáig eljutnak, hogy a saját köreiket képesek lesznek megnevelni a tisztességes munka végzésre a fiatalok értelmi képességeinek növelésére bizonyítottan tesznek is!
Egyenlőre a tanárok egy része aljas csőcseléket nevel ezért fizetés emelés nem, jár! Takarod-janak a kommunista zavartkeltő krtva anyjukba! Egyenek száraz kernyeret, de azt sem érdemlik meg! ROHADJANAK MEG! >> DE >> tisztelet a kivételnek, akiket viszont meg kell becsülni!!!
ÉS eza feladata a kormánynak és a Pintér Sándornak is differenciálni kell és mégegyszer rohafjanak meg a züllesztő szemetek! Vesse ki őket a tanári kör magából, miként a diákokat a fiatalokat is akik a hülye agyuk után mennek a szüleikkel egyetemnben! Ezekből a csőcselék szemetekből soha nem lesz a társadalmat a közösséget építő ember!
Dr. Proktor
Minden kedves és kedvetlen fórumtársamnak adok 1-1 millió forintot, amint megjönnek a pénzeim Brüsszelből...
Designer
@Németh István: Téged ki tanított?
Dr. Proktor
@Designer: A részeg apja, tankönyv helyett bikacsökkel...
Kár hogy a fejére ment az öreg és nem a seggére!
szegfue
@Németh István: Húúú, a nemjóját! Mégis mit gondoljak a Te tanittatásodról, vagyis hogyan lettél a "társadalmat, a közösséget épitő ember"? Én valahogy az irásaid alapján el sem tudom képzelni honnan eredhet ez a rendkivüli, kellemes modorod?!:((
Nessy
@Designer: A faiskolában ezt "tanúlta" !
Németh István
A moslék agyúaknak ezt üzenem! > a tanárok követelése valójában a kormány elleni úszítás jelenlegi sarkalatos pontja, mégpedig a társadalom polgárainak unszimpátiáját kelteni akaró módon >> AZZAL A KORMÁNNYAL SZEMBEN AMELYIK EDDIG A REGNÁLÁSA ÓTA SIKERESEN ÉS KIMAGASLÓ EREDMÉNYESSÉGGEL MŰKÖDÖTT!! Ha a kormány egy fikarcnyit is enged jön a legközelebbi követelés és agresszió sor, miként tapasztaljuk ezt a szemét ballaiberáélis hazugság folyamatok során! AMIG AZ UNIÓ NEM FIZETI A MAGYXARORSZÁGI JÁRANDÓSÁGOT, MÉG A FIZETÉS EMELÉST MEGÉRDEMLŐ TANÁROK SEM KAPHATNAK EGY FILLÉRT SEM! >> mert hamár ezt vesszük ők is felelőseka saját közösségük trógerjai ak viselkedéséért! >> hangsúlyozoma hülyéknek, hogy nem a tanárok meletti ballibkó támogatásról van szó, hanema tanárok úszításáról a kormány ellen!
Ezért az ide irogató barmok menjenek az ellentétes véleményeikkel a modoros, faiskolás büdös kurva anyjukba!
Németh István
@m73: a kurvaanyádnak üzengess te fasszopó köcsög! változat > na megszólalt a tanulatlan őstulok németh pista! Hogy fulladnál bele a saját szarodba te moslék pofájú büdös bunkó!
Gondolom feleleges jellemeznem a hülye gyereket!
Különben a kormány egy nagy hülye lenne, ha a moslék hőbörgő nemzet ellenes és kormányellenes csőcseléknek kedvezne valamennyire is! Ezek moslék nemzetellenségek! Ugyebár a dk. inspirantúrájára pattanva felyik a szemét sorosékat, hátha potyázhatnak még!
Németh István
@szegfue: te kommunista csökevény, mosakodj mán ki a szennyesből!
Németh István
@m73: @szegfue te figye má ezek egymással vetekszenek a diliházban!!!
szegfue
@Németh István: tegnap 17:59 Hoztad a formádat, mint egy Murillo angyalka:)))
Németh István
Sajnos ugye a hülyék > hülyék, nem lehet váltózatni rajtuk! Csak ÍÍÍÍrtani lehet őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.