A helyszín: Letenye. Emlékezhetünk, milyen remek beruházásokkal volt tel a magyar média mostanában. Volt nekünk lombkorona nélküli lombkoronasétányunk, de épült 1 méter magas kilátó is. Itt az újabb csoda. Kerékpáros pihenőt építettek ugyanis Letenyén, csak egy baj van, biciklist még nem láttak a környéken.

Forrás: mosthir.hu
Feltöltő: villanás
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
70 millából ez a fészer ? - persze fideszék nem lopnak csak szereznek..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Egy harmad árból megépítik a többit elosztják. Lásd Boldog is fél óránként bekérte a pm.-ket és kérte a 10 vagy 20% vissza csorgatását a pályázatokból.
csak úgy....
70 millából ez a fészer ? - persze fideszék nem lopnak csak szereznek..
Nessy
@csak úgy...: A többit megvédik szukebb napokra !
drrotf
Lehet hogy azt gondolja a kormány, hogy ha van kerékpáros pihenő , akkor lesz kerékpáros is!Nálunk minden bokorban teremne egy egy kerékpáros, csak azért nem láttál még ilyent mert nem, volt nekik pihenőjük, vagy elmentek az erdőbe hűsölni!Tudod ez olyan mint a kabaré tréfában Dengelengi .üres festménye amit a műértő úgy magyarázott a vevőnek, hogy a parasztok elmentek az erőbe pihenni és azért nem látszanak a képen .
verőce21
Ráadásul, nagyon rossz minőségű pénzt küldött az Eu, ezért az abból épített pihenő már szét is rothad lassan...! :)
csak úgy....
@verőce21: te kevered a dolgokat! - az agyatok szétrohasztására szánt pénzeket nem az eu. küldte, az rubelben jött! te látványosan kevered a dógokat,- náladez elsöre bejött! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.