Orbán Viktor közösségi oldalán fakadt ki. Brüsszel legfrissebb döntése kapcsán dörgedelmes üzenetet tett közzé.

Orbán teljesen kiakadt: „Erőszakkal akarnak bevándorlóországot csinálni Magyarországból”

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Tegnap az uniós tagországok belügyminiszterei az unió menekültügyi reformjáról többségi döntéssel tanácsi álláspontot fogadtak el. Erre reagált a miniszterelnök.

"Brüsszel visszaél a hatalmával. Át akarják telepíteni Magyarországra erővel a migránsokat. Ez elfogadhatatlan! Erőszakkal akarnak bevándorlóországot csinálni Magyarországból" – írta Orbán Viktor.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Igaza van! Honnan veszi/venné Brüsszel magának azt a bátorságot, hogy elvegye tőle azt a jogot, amit ő saját magának vindikál! Nehogy már a kintiek hordják tele Magyarországot bevándorlókkal, amikor ő már eldöntötte, hogy ezt a feladatot ""akkugyári munkásokkal"" fogja megcsinálni!
Hiszen: ""Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját!""---Majd mi elvesszük tőlük!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
Mit Brüsszelezik ez az ócskaság? Már most is telítve vagyunk azokkal a migránsokkal, akiket ő hívott, engedett be. Még jönnek az akkumulátorgyárak kínai munkásai...
izéke
@Pegero: a ti köreitekben mindenféle perverzió dívik,pont a nekrofília maradna ki? Pont illik a fidesz elveibe
Németh István
Nagy hibát vét az Orbán Viktor Úr! Azt kéne mondani az Eu vezetésének ha minden migranytú befogadásához adtok 100 ezer Eurót akkor természetesen befogadjuk a kvóta szerinti meny-nyiséget! Ha nem adtok akkor nem tudjuk ugye befogadni mert a szankciók súlytotta országunk ugyebár képtelen eltartani ezeket az arany ifjakat. meg ugye jönnek naponta tízezrével az ukrán nem hazafiak, mint menekültek!! Ugyebár nem tudunk a penagódisoknak sem bért adni, követke-zésképpen szegény migrantyúk itt csak bűnözésből tudnának megélni, azt pedig ugye nem szeretnétek ti sem! >> mert számolatlanúl vágyódnak vissza hozzátok!
Különben érthető a magyar érdekek alapján, hogy az Eu. tagságunkra szükség van, de NEM MINDEN ÁRON! HA ezen a diktatúrán és az Eu. közösség alapszabályával ellentétes megnyil-vánulások sorozatban, a járórandóságok valójában oktalan visszatarartás okán - felfüggeszteni kell a tagságunkat és egy alzó grandot sem fizetni az Eu.nak továbbá kifejezetten kérni az ENSZ csapatok biztonsági bevonulását és kiutasítani azonnal a moslék nató-t! Tessék?? van valami hézag???
Istenakinincsen
@Pegero: tegnap, 23:21 Magánügyed, hogy répát árulsz vagy retket, de hogy közben marhaságokat terjesztesz az elég szánalmas. Nem vagyok nyomozó és inkább nem is akarok tudni rólad semmit. Te mondtad hogy arab vagy nem? Az arab is magyar? Vagy migráncs?
Bástya Béla Elvtárs
@csak úgy...: De előtte közös magyar-kínai határ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.