A magyar miniszterelnök Twitteren biztatja a korábbi amerikai elnököt.

Orbán Viktor biztató szavakkal üzent Trumpnak, akit törvényszegéssel vádolnakMTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor támogatásáról biztosította Donald Trumpot, akit azzal vádolnak, hogy törvényt szegett, amikor titkos iratokat vitt haza a Fehér Házból, majd pedig akadályozta az igazságügyi minisztériumot és az FBI-t ezek visszaszerzésében – tudatta a telex.hu. Orbán a jobboldali Newsmax cikkét osztotta meg Twitteren a Trump elleni vádemelésről, és üzent is a republikánus exelnöknek. Azt írta, hogy Trump egy „nemes harcot vív”.

„Soha ne adja fel!”

– üzeni a magyar miniszterelnök.

Forrás: telex.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tothjani
Trump pedig azt sem tudja ki az a "paraszt", hiszen Magyarországnak olaja nincs, a gazdasága romokban, Európában politikai befolyása nincs hiszen mindenki utál bennünket.
Vagyis onnan nézve egy jelentéktelen kis ország vagyunk, egy messiás szindrómában szenvedő vezetővel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Ez eleg rossz omen trumplinak. Akiket eddig O1G a tamogatasarol biztositott azok tobbnyire megbuktak, vagy bortonben vegeztek.
Aki Én
Már látom, ahogy a Budapestre ,,menekített" Trump sétál a belvárosban...
namihami
Ha már úgyis a honvédségi magánrepülőjével utazgat, akkor (szériatartozékként) leltári tételként lehetne benne egy hokedli!
Akkor nem készülhetne ilyen kép, ahol a másik félnek a tökéig ér fel! Persze, jelen esetben nem is kell több!
justhpeter
@kereső: Amiről írtál az a végkifejlet lesz, ami függ a bukása milyenségétől. Ha a hatalmas nyomor közepette bukik meg bolond lesz-e vagy sem a menkülés lesz a legnagyobb gondja.
teuton
@KisTehen: Meselj mar Nagy Marha, milyen vadak vannak Biden ellen, ki emelt vadat? Trump ellen mar közel 30 vadpontot ismertetett az ügyeszseg! Ja, te nem tudhatod, mert analfabeta vagy, Marha letedre csak birkanyelven ertesz...
kereső
@justhpeter: Diktátorok ritkán halnak, ágyban párnák között- főleg, ha egy erkölcs nélküli, bosszúálló, gonosz sátáni fajzat, amilyen orbán. Csak azt nem foghatom fel, hogy miért gyúlöli ennyire ezt az országot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.