Az elkeserítő fotó a Szent János Kórház gasztroenterológiai osztályáról szivárgott ki, ahol penészes kenyeret adtak reggelire.

Reggeli a Szent János Kórházban: penészes kenyér és romlott felvágottMTI/Balogh Zoltán

Néhány nappal ezelőtt a II. kerületben élők csoportja nevű zárt Facebook-csoportban bukkant fel az alábbi fotó, a következő szöveggel:

A János-kórház gasztroenterológiai osztályán a tegnapi napon ezt a reggelit kapta édesanyám. A felvágottat ugyan megette, de valószínűleg az is romlott lehetett mert utána hányt és egész délelőtt nagyon fájt a hasa. Nem tudok elmenni emellett a felháborító eset mellett. A kórháznak azonnal jeleztem.

Reggeli a Szent János Kórházban: penészes kenyér és romlott felvágottFacebook

Az eset azért különösen aggasztó, mivel a gasztroenterológiai osztályon olyan betegeket kezelnek, akiknek súlyos, akár életveszélyes emésztőrendszeri problémáik vannak, akiknek táplálkozásra külön figyelmet kellene fordítani – mutat rá a hang.hu.

A lap megkereste a kórházat is, ahonnan csak annyit erősítettek meg, hogy érkezett bejelentés a kórházhoz és folyik vizsgálat. A következőket fűzték még hozzá:

Kórházunk 6 telephelyen 1141 betegágyon biztosítja folyamatosan az ellátási területünkhöz tartozó több százezer lakos fekvőbeteg ellátását. A hozzánk érkező panaszokat minden esetben kivizsgáljuk és arról a panaszost értesítjük. Intézményünkhöz 2023.06.09-én írásos panasz érkezett egy betegünk hozzátartozójától. Az ügyben a panasz kivizsgálását azonnal megkezdtük, az ügy folyamatban van. Kórházunkban a betegek étkeztetését külső szolgáltató biztosítja.

Forrás: hang.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Philip Marlowe: remélem hamarosan a te kedves szülédet is ezzel etetik,hogy elhidd...,mert amin ti nem estek körösztül, azt észre sem veszitek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Továbbra is kétségeim vannak,hogy betegeknek ilyen kenyeret szolgáltak fel!!
Tudvalévő,hogy a dolgozók is ezt a menüt kapják,de ők és a többi beteg nem panaszkodott semmire!!
Csak ennyi
barátilag
J.L.
Namely
Ha az én lovaim vannak hatalmon, akkor "ilyen nem történt meg", ha nem az én lovaim, akkor "ez az egész rendszerben így van, és mindig így van, és személyesen mészároslőrincorbánésráhel" lopta ki.

Objektivitás?

Ugyammákérem: az csak egy zsidó trükk.
jesz
többször ettem a János reggelijét,, nem volt hiba...

De...annyit láttam, hogy az ételosztó kis kezecskéjével tette az asztalomra a reggelit(is)még azt is megkérdezte mit kérek?...
Hogy ezt miért írom? Mert a nővérkének látnia kellett, hogy bizony a kenyér penészes...
Az is igaz, hogy a reggeli osztás nem egyszerű, sok beteg, egy nővér, miközben oszt, néhányan reklamálnak valamiért, nem tud egyszerre mindent megfigyelni...szerintem nem lehetett szándékos a hibás reggeli átadása.
csipetke
Hát igen..Reménykedhet az ember,hogy nem kerül kórházba,mert ha a hozzátartozó nem tud bejárni naponta,kétnaponta, az ember ettől a kajától éhendöglik,vagy megbetegszik. Ez a végtelenül lepusztított orbáni egészségügy...Van még ettől lejjebb?
Értem én,hogy terelik az embert a magán felé,de akinek kenyérgondjai vannak,a gyógyszerét se tudja kiváltani,annyira kevés a jövedelme,az otthon,az ő kis magányában szépen elpusztul...Miközben óvodát,bölcsődét,sportcsarnokot építünk / felújítunk a külhoniaknak, és nem valószínű,hogy itthon kevesebb pénzt ömlesztenének sportra. Itt arra van pénz,amire orbán akarja. Remélem,a fidesz.szavazó birkák is részesülnek ilyen,vagy hasonló "élményben".Ideje lenne,ha ébrednének...
csipetke
@jesz: 16:12 ...és szerinted miért volt csak egy nővérke?
Aki Én
@Philip Marlowe: @Namely: Egész pontosan mi nem fedi a valóságot?
Vagy ha ilyen korábban is volt (volt?), akkor ma ne is foglalkozzunk vele?
@Namely: Kezd beteges lenni, ahogy hörögsz, mikor nem a te iránymutatásodnak megfelelően jönnek a cikkek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.