Az igazságügyi miniszter Facebook-posztban reagált az EP friss döntésére, miszerint Magyarország alkalmatlan az Eu Tanács elnökségére. Erről ide kattintva olvashat bővebben.

Varga Judit szerint „feleslegesen szavazott” az EP

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Varga Judit megosztott egy üres EP teremről készült képet, majd ezt fűzte hozzá:

Beszédes a látvány! Tegnap pont ennyi EP-képviselőt érdekelt a Magyarországot elítélő drámázgatás vagyis az úgynevezett parlamenti vita…

Az elnökséget illetően pedig már teljes bizonyossággal nyilatkozott, miszerint Magyarország biztosan be fogja végezni a 2024-es feladatát.

Továbbá rossz hír az EP háborúpárti baloldali többségének, hogy a mai napon teljesen feleslegesen szavaztak a hazánkat elítélő javaslatról, ugyanis javában zajlik már az előkészítő munka, a jövő héten már a Tanács vezető munkatársait fogadjuk, akik az ülések elnökléséről fognak képzést tartani a magyar állami vezetők részére, felkészítve őket a 2024 második félévi uniós elnökségünkre.

Forrás: ATV

Forrás: ATV

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
Akkor is, mi fogunk elnökölni, bibibiíííííí.
Juci bácsi hisztis?
Sebaj, majd megnyugszik valamelyik barátnője keblein!
Apropó, a magyar parlament üres padsorairól, amikor egy szarházi fideszes sincs jelen, nincs vélemény?
Ennyire érdekel titeket, a magyarok sorsa!
Igaz Jucus?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
vargajócó-juci!Közlöm nedveskével,hogy mikor rólunk van szó a fideSSes lopviselők éppen házon kivül nyűstőlik az alájuk rendelt lányt vagy fiút!Van utánpótlás a fidel-ittasok táborából!
balos
Lehet,hogy úgy lesznek álnokok,ahogy az EU-s pénzek zsebre nem tételével!
Nessy
@verőce21: Nem elég meggyőző, hogy hol tartunk megszorításokban, beruházásokban, stb. uniós pénzek nélkül? Van fogalmad,mert senkinek nincs, a titokban felvett hitelek összegéről, amit majd az unokáink is törlesztenek?
nejlontacskó
@verőce21: Valóban halálra vannak ítélve!
Még az inflációt sem voltak képesek úgy elszabadítani, mint a magyar isten császár!
Juhász István
Külföldről gyakran jönnek a hirek, miszerint pl. történik egy sajnálatos tömegszerencsétlenség a vasúton, erre LEMOND az illetékes miniszter. Juci nak igenis LE KELLETT VOLNA MONDANIA , amikor napfényre került a Völlner- ügy. Persze már előbb kellett volna LEMONDANIA, a PEGAZUS botrányok kapcsán. Nos, akkor lehetne beszélni némi JOGÁLLAMRÓL...
pacal
Varga "aberrált" Judit, egy senki! Csak a szája jár Orbán gazda árnyékában.

A legutóbbi szopása:

"A Ryanair tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatával megtévesztette a fogyasztókat, a légitársaság 300 millió forint fogyasztóvédelmi bírságot kapott - közölte Varga Judit igazságügyi miniszter hétfőn Facebook oldalán."

Ezzel szemben:

"Ciki, ekkorát még nem bukott a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság" - valójában Varga "hazudós" Judit !!!

piacesprofit.hu/cikkek/gazdasag/ciki-ekkorat-meg-nem-bukott-a-nemzeti-fogyasztovedelmi-hatosag.html?utm_source=rss&utm_medium=referral

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.