Az Országgyűlés hétfői ülésnapján igazolta a Bajkai István (Fidesz) halálával megüresedő képviselői helyet betöltő Ferencz Orsolya (Fidesz) mandátumát, aki ezt követően letette a képviselői esküt.

Kitörő örömmel, közös képekkel köszöntötték a Fidesz legújabb képviselőjét
Fotó: Ferencz Orsolya, a Fidesz képviselője esküt tesz az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. június 12-én. Az új képviselő az áprilisban elhunyt Bajkai István, a Fidesz alapító tagja és parlamenti képviselője mandátumát veszi át. Ferencz Orsolya, a Külgazdasági és Külügyminisztérium űrkutatásért és űrtevékenységért felelős miniszteri biztosa. MTI/Illyés Tibor

Az Országgyűlés döntött a napirendről is, majd áttért az interpellációk tárgyalására.

A Bajkai István (Fidesz) halála miatt megüresedett helyre Ferencz Orsolyát jelölték a Fidesz-KDNP listájáról.

A mentelmi bizottság egyhangúlag javasolta a mandátum igazolását

- közölte Hargitai János (KDNP), a bizottság elnöke.

Az Országgyűlés ezt követően 164 igen és 1 tartózkodással igazolta a képviselői mandátumot, majd Ferencz Orsolya letette a képviselői esküt.

Az Országgyűlési képviselők létszáma ezzel 199 fő

- jelentette be Kövér László házelnök.

...fogadom, hogy Magyarországhoz és annak Alaptörvényéhez hű leszek, jogszabályait megtartom és másokkal is megtartatom; országgyűlési képviselői tisztségemet a magyar nemzet javára gyakorolom

- olvasható Ferencz Orsolya bejegyzésében, akit kitörő örömmel fogadtak.

Isten hozta Ferencz Orsolyát a frakcióban!

Új képviselő tett esküt ma a Parlamentben. Dr. Ferencz Orsolya a nemrég elhunyt Dr. Bajkai István képviselőtársunk helyére érkezett.  Isten hozott, jó munkát, Orsolya! #fidesz

Ferencz Orsolya letette esküjét, ezzel ismét 135-re nőtt a Fidesz–KDNP képviselőinek száma az Országgyűlésben. Eredményes munkát kívánok!

Isten hozta Ferencz Orsolya képviselőtársunkat!

Ferencz Orsolya, űrkutatásért felelős miniszteri biztos lett a Fidesz új parlamenti képviselője. Munkájához sok sikert és kitartást kívánok

A mai ülésen esküt tett Ferencz Orsolya képviselőtársunk. Jó munkát kívánok neki!

Gratulálok, Ferencz Orsolya! Üdv a Parlamentben! Hajrá!

Nem csak hölgy, de külügyi szakértő is! Dr. Ferencz Orsolya új képviselőtársam letette a képviselői esküjét!  A külügyi területen dolgozó képviselő a Külügyminisztérium űrkutatásért felelős miniszteri biztosa! Sok sikert neki!

Isten hozott Ferencz Orsolya, sok sikert a parlamenti munkádhoz!

Ma vette át mandátumát, és tette le esküjét Dr. Ferencz Orsolya képviselőtársunk. Szeretettel gratulálok és jó munkát kívánok!

A nemrég elhunyt Dr. Bajkai István képviselőtársunk, barátunk mandátumát átvéve, Dr. Ferencz Orsolya miniszteri biztos asszony letette képviselői esküjét a mai plenáris ülésen. Szívből gratulálok képviselőtársamnak!

Ferencz Orsolya, űrkutatásért felelős miniszteri biztos lett a Fidesz új parlamenti képviselője. Munkájához sok sikert és kitartást kívánok!

Új képviselőtársunk, Ferencz Orsolya ma letette a parlamenti esküt. Az előttünk álló kihívásoknál csak a közös teendőnk a több. Sok erőt és sikert kívánunk a munkájához, hajrá, Magyarország!

Forrás: MTI

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Dr. Proktor: @m73: Ezt megkaptuk! Pistink újabb gyöngyszeme, mellyel minket, tévelygőket megpróbálna az igaz útra terelni!
Németh István
A helyzet az hogy sokszor elcsodálkozom, hogy csak a Fidesz-Kdmp-nek jutottak a normális és MAGYAR hitű, érzelmű okoska emberek! > DE!! Hála Istenkének egyre többen vagyunk! A moslék húllik, pusztúl, mint a vitriolba tett giliszta!
Dr. Proktor
@m73: Ahhoz képest hogy a szentpétervári FSZB ruszki alkalmazottja, egész jól ír magyarul...
Németh István
@m73: ezeket a hibákat ha van akkor kérdezdmeg a szerkesztőtől >> mi az hogy tejeng? És mi az a szernecsétlen? Már írtam neked párszor, hogy tanulj meg helyesen magyarul írni büdös bunkó:-) az analfabéta kurvaanyádat:-) > adtam most ennek a moslék pofájú fotelbuzinak:-) tudod,köcsögöcske! > Most jön a kis KULTÚRA! SZÍVJAD!!! > 1.) az irigység nem jó tanácsadó! 2.) a kommunista nem ember! 3.) a zsidó javíthatatlan pénmániákus 4.) az anyját is képes eladni, - hátmég a hazáját! >> nos te is ebbe a körbe tartozol, mint cigány-zsidó keverék! Ez a legrosszabb konstelláció! >> ne keseredj el a lecke folytatódni fog!
namihami
@m73: 20.39: Ennek? Minek?
Kár az időért és a fáradtságért! Fideszbuzi...az egy állapot!
Németh István
@m73: te > ... "te analfabéta barom:-)" te egyáltalán tudod mi az eredeti iéma? csak alázni zudsz mert nálad mindenki méga szabogár is különb! >> Aztán akiről különben szó lenne akinek a nevé-nek szádra vétele is halálos bűn lenne, csak azért is mert a hölgy az országunk egyik büszkesége!
Érted-e >> "És a lecke folytatódik, mert szarrá szopatlak te fasszopó köcsög:-)" ezt az ékes szólásodat külön díjazná szerintem a Kazinczi díjasok klubbja! Különben összekötheted magad >> @namihami: művészkével a vén hugyossal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.