Az Országgyűlés hétfői ülésnapján igazolta a Bajkai István (Fidesz) halálával megüresedő képviselői helyet betöltő Ferencz Orsolya (Fidesz) mandátumát, aki ezt követően letette a képviselői esküt.

Kitörő örömmel, közös képekkel köszöntötték a Fidesz legújabb képviselőjét
Fotó: Ferencz Orsolya, a Fidesz képviselője esküt tesz az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. június 12-én. Az új képviselő az áprilisban elhunyt Bajkai István, a Fidesz alapító tagja és parlamenti képviselője mandátumát veszi át. Ferencz Orsolya, a Külgazdasági és Külügyminisztérium űrkutatásért és űrtevékenységért felelős miniszteri biztosa. MTI/Illyés Tibor

Az Országgyűlés döntött a napirendről is, majd áttért az interpellációk tárgyalására.

A Bajkai István (Fidesz) halála miatt megüresedett helyre Ferencz Orsolyát jelölték a Fidesz-KDNP listájáról.

A mentelmi bizottság egyhangúlag javasolta a mandátum igazolását

- közölte Hargitai János (KDNP), a bizottság elnöke.

Az Országgyűlés ezt követően 164 igen és 1 tartózkodással igazolta a képviselői mandátumot, majd Ferencz Orsolya letette a képviselői esküt.

Az Országgyűlési képviselők létszáma ezzel 199 fő

- jelentette be Kövér László házelnök.

...fogadom, hogy Magyarországhoz és annak Alaptörvényéhez hű leszek, jogszabályait megtartom és másokkal is megtartatom; országgyűlési képviselői tisztségemet a magyar nemzet javára gyakorolom

- olvasható Ferencz Orsolya bejegyzésében, akit kitörő örömmel fogadtak.

Isten hozta Ferencz Orsolyát a frakcióban!

Új képviselő tett esküt ma a Parlamentben. Dr. Ferencz Orsolya a nemrég elhunyt Dr. Bajkai István képviselőtársunk helyére érkezett.  Isten hozott, jó munkát, Orsolya! #fidesz

Ferencz Orsolya letette esküjét, ezzel ismét 135-re nőtt a Fidesz–KDNP képviselőinek száma az Országgyűlésben. Eredményes munkát kívánok!

Isten hozta Ferencz Orsolya képviselőtársunkat!

Ferencz Orsolya, űrkutatásért felelős miniszteri biztos lett a Fidesz új parlamenti képviselője. Munkájához sok sikert és kitartást kívánok

A mai ülésen esküt tett Ferencz Orsolya képviselőtársunk. Jó munkát kívánok neki!

Gratulálok, Ferencz Orsolya! Üdv a Parlamentben! Hajrá!

Nem csak hölgy, de külügyi szakértő is! Dr. Ferencz Orsolya új képviselőtársam letette a képviselői esküjét!  A külügyi területen dolgozó képviselő a Külügyminisztérium űrkutatásért felelős miniszteri biztosa! Sok sikert neki!

Isten hozott Ferencz Orsolya, sok sikert a parlamenti munkádhoz!

Ma vette át mandátumát, és tette le esküjét Dr. Ferencz Orsolya képviselőtársunk. Szeretettel gratulálok és jó munkát kívánok!

A nemrég elhunyt Dr. Bajkai István képviselőtársunk, barátunk mandátumát átvéve, Dr. Ferencz Orsolya miniszteri biztos asszony letette képviselői esküjét a mai plenáris ülésen. Szívből gratulálok képviselőtársamnak!

Ferencz Orsolya, űrkutatásért felelős miniszteri biztos lett a Fidesz új parlamenti képviselője. Munkájához sok sikert és kitartást kívánok!

Új képviselőtársunk, Ferencz Orsolya ma letette a parlamenti esküt. Az előttünk álló kihívásoknál csak a közös teendőnk a több. Sok erőt és sikert kívánunk a munkájához, hajrá, Magyarország!

Forrás: MTI

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
A jóból is +árt a sok!!!
Ennyi már elég volt!!
csak ennyi
barátillag
J.L.
justhpeter
@Sakk Matt: Majd a Toporzékmanó átveszi ezt a feladatot.
Macskaszem
Az oké, hogy a fidkányok gratuláltak, de több ellenzéki képviselő is odament gratulálni.
Idióták, tényleg örömteli esemény ez nektek? Akár át is ülhetnétek.
Qqberci
Beállt seggnyalni, pedig akár jó mérnök is lehetett volna... Ja, hogy a munka nem fizet olyan jól?...
Németh István
A hülyék és az aljas gazemberek alázmak! Az igazi magyarok örülnek! Ez a külöbség az ócsaka balliberális mocskos zsidó köcsög társaság és a tisztessége a hazát szerető azért tenni akaró emberek közt! >> moslék barmok magatokra ismertek ugye???
Németh István
@Dr. Proktor: MI KÖZÖD HOZZÁ! >>MAGYAR VAGYOK! >> GONDOLOM te meg goy! DE ABBÓL IS LEHET RENDES FÓSZER!@m73: te javíthatatlan seggfej, de igazábol segg töltelék! nem tudsz végtére eldugulni? szorulásod lesz előbb utóbb és szétpukkadsz mint a szappan buborrék!
Az egész balliberális moslékok összessége nem érdemes arra, hogy ennek a csodálatos hölgynek a cipője talpát nyalogassa! - ezt miheztartás végett mondom!
Németh István
@m73: ÉN mint álítólag rasszista > mert Istenke hívő vagyok és a Regnum Márai Anyánkat édesanyámként tisztelem, Káint és Ábelt nem is említem akik nem voltak buzik, ugye különben Ádám és Évával egyetemben, TEHÁT úgy ítélem hogy a korcsokat semmibe veszem! Na ebbe a körbe tartozol te is, hogy tudd és elmélkedj rajta, ha az elméd eme terhet elbírja! A te anyád jól van? mert neked az is keserű, mert ugye te valami macska seggéből való vagy!
namihami
Ez vajon már a hányadik ""állás"", ahonnan fizetést húz le?
Németh István
@namihami: @Dr. Proktor: @m73: > azt nem írhatom, hogy "három a kislány" mert valami buzi szag tejeng egy vén nyanyával gondolom ő a próbaköcsög, na figyeljetek > köztetek egy normálisan gondolkozó,értelmesen beszélni,írni tudó > valami értelmet sugárzó személy nem létezik! ti valamiféle amolyan gay népség vagytok akik hasonlóan a kárpátok medvéihez a gay levelein törlik a seggüket! Szerncsétlen hülyék!
namihami
@Dr. Proktor: @m73: Ezt megkaptuk! Pistink újabb gyöngyszeme, mellyel minket, tévelygőket megpróbálna az igaz útra terelni!
Németh István
A helyzet az hogy sokszor elcsodálkozom, hogy csak a Fidesz-Kdmp-nek jutottak a normális és MAGYAR hitű, érzelmű okoska emberek! > DE!! Hála Istenkének egyre többen vagyunk! A moslék húllik, pusztúl, mint a vitriolba tett giliszta!
Dr. Proktor
@m73: Ahhoz képest hogy a szentpétervári FSZB ruszki alkalmazottja, egész jól ír magyarul...
Németh István
@m73: ezeket a hibákat ha van akkor kérdezdmeg a szerkesztőtől >> mi az hogy tejeng? És mi az a szernecsétlen? Már írtam neked párszor, hogy tanulj meg helyesen magyarul írni büdös bunkó:-) az analfabéta kurvaanyádat:-) > adtam most ennek a moslék pofájú fotelbuzinak:-) tudod,köcsögöcske! > Most jön a kis KULTÚRA! SZÍVJAD!!! > 1.) az irigység nem jó tanácsadó! 2.) a kommunista nem ember! 3.) a zsidó javíthatatlan pénmániákus 4.) az anyját is képes eladni, - hátmég a hazáját! >> nos te is ebbe a körbe tartozol, mint cigány-zsidó keverék! Ez a legrosszabb konstelláció! >> ne keseredj el a lecke folytatódni fog!
namihami
@m73: 20.39: Ennek? Minek?
Kár az időért és a fáradtságért! Fideszbuzi...az egy állapot!
Németh István
@m73: te > ... "te analfabéta barom:-)" te egyáltalán tudod mi az eredeti iéma? csak alázni zudsz mert nálad mindenki méga szabogár is különb! >> Aztán akiről különben szó lenne akinek a nevé-nek szádra vétele is halálos bűn lenne, csak azért is mert a hölgy az országunk egyik büszkesége!
Érted-e >> "És a lecke folytatódik, mert szarrá szopatlak te fasszopó köcsög:-)" ezt az ékes szólásodat külön díjazná szerintem a Kazinczi díjasok klubbja! Különben összekötheted magad >> @namihami: művészkével a vén hugyossal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.