David Pressman fájdalmasan odaszúrt a magyar miniszterelnöknek.

Orbán gif-háborúba sodorta magát az amerikai nagykövettel, és vesztésre áll

Kép: David Pressman. MTI/Máthé Zoltán

Ahogy mi is megírtuk, Soros György átadja a stafétát a fiának, a hírre pedig egy, a Keresztapa című filmből vett giffel reagált Orbán Viktor a Twitteren.

David Pressman amerikai nagykövet hétfő este egy alufólia-sisakos giffel válaszolt a magyar miniszterelnöknek. Ezt fűzte hozzá:

A tolvajnyelven elmondott összeesküvés-elméletek olyanok, akár a Keresztapa 3. története: kiszámíthatóak és nyugtalanítóak.

Pressman eredeti üzenete a Twitteren:

Forrás: Twitter

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Nincsenek egy súlycsoportban. Pressman-nak az esze is meg a hatalma is több...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
looper
Mi a gond, @Shikari: ? Orbán fia is egy "aberrált, buzi". Mondjuk a "zsidó" helyett, az álszent, képmutató keresztény illik rá, ami semmivel sem jobb, sőt! És rajtad röhög minden normális!

Úgy látszik kiszakadhatott az alufóliás sisakod és ereszt valahol, mert ennél nagyobbat nem is löhettél volna mellé.

Ha nem teccik valami, fordulj a szerkeztőséghez "Jézus menyasszonyai" jelégére".

Ezt ajánlom neked, amikor nézed az M1-et - rajtad már ez sem segít, de legalább nem romlana tovább az állapotod:

encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRltvXtBRZcNTLrzlRWP6k-qdG5twBRSWPKcap2Y_2k5hD0qMZCRrw7VfYS7vCBDAXzeUs&usqp=CAU
simmering73
Orbán mindig mindenhol vesztésre áll. Ezt látja a birkanyáj mindig győzelemnek.
simmering73
@Shikari: Erőlködnek az aberrált buzi nácik, de csak annyit érnek el, hogy rajtuk röhög minden normális.
Aki Én
@Namely: volt már olyan, hogy megértettél egy cikket, és nem akartad ostobán megmagyarázni?
looper
@Shikari: Felvetettem egy alapvető problémát (anomáliát) és @sgl szavaival élve, visszagyűrtem a szart beléd, amit kiokádtál és neked ez a legnagyobb problémád? De tényleg?!

Amúgy meg:

"tetszik [teccik] tárgyatlan ige -em, -el [ë, ë]; -ett [ë]; tessem [e-e], tessél, → tessék (→ tessen) [e-ë] v. (újabban pongyola beszédben) tetsszem [teccem], tetsszél [teccél], tetsszék [teccék] (tetsszen) [teccën]; -eni [e]" /ADT/
looper
@Shikari: Ezt biztos, hogy ebben a témában nekem írtad? Sok problémát vetettél fel, amik csak neked és a fajtádnak jelentenek problémát.

Hozzátok képest (Fidesz-szekta) mindenki nagy megmondónak számít, mert lehet a jót rosszul is csinálni - az csak vétek. De a mit ti tesztek - a rosszat... a nagyon-nagyon rosszat nagyon-nagyon jól csináljátok - az bűn!
Emlékszel arra a bibliaversre, amit korábban unos-untalan idéztem, mert finoman szólva is qrva fontos bizonyos emberek/vezetők meghatározásakor, amikor János összekötötte a hazugságot a gyilkossal?

"Az ördög az atyátok (pl. Orbánnak) , és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja." - ehhez nincs mit hozzátenni vagy elvenni belőle, ez a mondat önmagáért beszél és teljes! Aki ezt egy kicsit is megérti, csak undorodni tud Orbántól! Orbán hazudik és rengeteg magyar ember élete szárad a lelkén - BÉKEIDŐBEN! Erre a színtiszta gonoszságra nincs magyarázat!

Az meg van darabra, hogy a jövőben ti számítotok rossznak - legalább annyira, mint akik anno elárulták és leverték 1956-ot? Megvetéssel fognak rátok és a fajtátokra emlékezni és a történelem szemétdombján fogjátok végezni.

És ez csak a titeket érintő problémák sorának kezdete...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.