Rövid, félperces videót tett közzé a DK.

A DK gyúrós videót készített Orbánról: "Viktornak már senki nem ad pénzt, mert úgyis csak ellopná"

A felvétel első képkockáin a miniszterelnök látható, akinek feje egy testépítő testére van odaszerkesztve, aki éppen hatalmas súlyokat emel meg. 

"Viktornak már senki nem ad pénzt, mert úgyis csak ellopná. De Viktornak csak pénz kell, ezért árakat emel"

– olvasható a videóban. Ezzel a Demokratikus Koalíció az élelmiszerárak, az üzemanyagárak és a rezsiárak növekedésre is utal.

Forrás: Index.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Másoló
"viktor az áremelő"az egész geci ner-ben
gina
Ebben nincs semmi vicces .. már az igazság is rossz??? Csak bemutatja a zsiros király kormányzását !!
Németh István
Mit kell látni?? azt az egyértelmű tényt, hogy a baloldal az un. ellenzéki-nemzeti belső ellenség >> EGYSZERŰEN SZENNYEZI A TÁRSADALMAT - mindegy, hogy melyik nemzetét, mindegyi-ket! - Messze áll minden demokratikus eszmeiségtől a DIKTATÚRÁN keresztül látja hatalmi viszonyainak érvényesíthetőségét! >> semmi másra nem képes, mint alapvető hazugságaikkal félrevezeteni a tömegeket, szart kavarni és alázni az éppan regnáló vezetoket >> különösen az eredményes és a polgári érdekeket előtérbe helyező vezetéseket!! A MEGDÖBBENTŐ AZ EGÉSZ MEGNYILVÁNULÁSAIKBAN az alapvető szakmai tudás és a mindennemű ismeret hiánya, a rendkívül hiáyos szak-ágazati felkészültségeiket a blöffölés magas színtre emelésével próbálják lefedni!!! - sajnos ezzel emberek millióit tévesztik meg és okoznak belső viszályokat!
Az olyan tudálékos hülyék, akik például és többek közt > ilyen írásokat tesznek közzé mint az @Eladott Ország: és a haverjai > ilyen barmoktól mit lehet várni!?
Istenke mentsen meg minket az ilyen barmoktól, a hozzá hasonlóktól! ÁMEN!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.