Magyarországon a helyzet változatlan.

Ki nyerné a választást, ha most vasárnap lenne? Igen, a válasz helyes!

Az IDEA Intézet készített egy kutatást, amiből kiderült, hogy 2023. június folyamán a választókorú népesség 30 százaléka szavazna.

2023-ban minden hónapban 30 százalék körüli volt a támogatottsága. A Fidesz támogatói rendkívül tartósan és stabilan állnak a kormányzóerő mögött, áll a kutatás eredményeit ismertető közleményben.

Az ellenzéki oldalon önállóan indulva négy párt jutna be a parlamentbe, sorrendben a Demokratikus Koalíció (13%), a Mi Hazánk Mozgalom (6%), a Momentum Mozgalom (6%), valamint az MKKP (5%). 

Forrás: 24.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
A nép 100% ból áll és nem agyhalott idióta fidesz hivőkből, azok ha 30 % is,, a 70% a NEM a patkányokért vannak, és egy nap el is tünnek a föld alá, nem is értem ha annyira magyarok akkor hogy éltethetnek egy retkes román cigányt
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
A nép 100% ból áll és nem agyhalott idióta fidesz hivőkből, azok ha 30 % is,, a 70% a NEM a patkányokért vannak, és egy nap el is tünnek a föld alá, nem is értem ha annyira magyarok akkor hogy éltethetnek egy retkes román cigányt
jáger laszló
Nem tudom!!Csak azt tudom,hogy én kire szavaznék!
Nos nem a jelenlegi regnáló kormánypártra az 100%!!
Csak ennyi
barátilag
J.L.
Másoló
a helyzet semmit sem változott
baszódj meg geci ner
Péter2
Az a 30% nem is olyan sok , mert marad 70% aki nem a fideszre szavaz ! Egy teljesen új ellenzék kell fiatalokból , 30 éves kor környékéről azok megtudnak majd szólítani , legalább 40-50 % a 70 % és már bukna is a fidesz megint , de most végleg ! Még a fidesz nyer , addig az ország veszít !
kereső
@sgl: Biróság most mondta ki, hogy 2022-ben a kormány!!! megsértette a választási eljárás törvényét, amikor a covid vakcinára regisztráltaknak kormány/fideSS propagandát küldött- azaz választási csalás történt.

És???,kérdezi az egyszeri egy-ügyű!!!
Amit viszont az ellenzéki pártok nem tesznek- nem vonják kétségbe a kormány legitimációját, pedig a fideSS kampányáról beigazolódott, hogy hazudtak- éjjel, és nappal. Meg reggel, délben, este ahogy a csövön kifért- orbánnal az élen.
Németh István
Az ellenzéki pártok kifejezetten szarok szemetek a nemzetnek a polgároknak csak ártani képes gazemberek! AZ a tény, hogy kommunista söpredékek utódai az egy dolog, de hogy váltani váltóztatni a moslék élősködő és a hazug társadalmi adottságokat építő gennyes szar szemetek maradtak azt megbocsátani nem lehet! Ezek nem a magyar nép a nemzet javát akarják, ezek hatalmat a népet a polgárokat kihasználni akarják! A TULAJDONUKNAK TEKINTIK A MAGYAR SZABAD ÉLNI AKARÓ NEMZETÜNK POLGÁRAIT! Hajrá FIDESZ-KDMP amig az elmúlt 13 év eredményes munkáját, tudjátok, bírjátok végezni addig melettetek kitartunk!
Istenakinincsen
Nem kellene várni 2026-ig! Az 0rbán rezsim minden bűnös és bűnrészes tagját most kellene börtönbe zárni...amíg nem késő.
Egy millió körüli szavazójuk van, a többiek megosztottak...
jáger laszló
A fidex már erősen készül a 2024s választásokra
OV ma Albániában gyűjt erőt ehhez!!
A külföldi magyarok között kampányok!!!???
csak ennyi
barátilag
Istenakinincsen
@m73: Cigány vajda kormányoz már 13 éve...
Istenakinincsen
@Shikari: A te hazád távol van innen . Kotródj vissza kutya, elfogyott a jutifalat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.