Magyarországon a helyzet változatlan.

Ki nyerné a választást, ha most vasárnap lenne? Igen, a válasz helyes!

Az IDEA Intézet készített egy kutatást, amiből kiderült, hogy 2023. június folyamán a választókorú népesség 30 százaléka szavazna.

2023-ban minden hónapban 30 százalék körüli volt a támogatottsága. A Fidesz támogatói rendkívül tartósan és stabilan állnak a kormányzóerő mögött, áll a kutatás eredményeit ismertető közleményben.

Az ellenzéki oldalon önállóan indulva négy párt jutna be a parlamentbe, sorrendben a Demokratikus Koalíció (13%), a Mi Hazánk Mozgalom (6%), a Momentum Mozgalom (6%), valamint az MKKP (5%). 

Forrás: 24.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
A nép 100% ból áll és nem agyhalott idióta fidesz hivőkből, azok ha 30 % is,, a 70% a NEM a patkányokért vannak, és egy nap el is tünnek a föld alá, nem is értem ha annyira magyarok akkor hogy éltethetnek egy retkes román cigányt
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
Az ellenzéki pártok kifejezetten szarok szemetek a nemzetnek a polgároknak csak ártani képes gazemberek! AZ a tény, hogy kommunista söpredékek utódai az egy dolog, de hogy váltani váltóztatni a moslék élősködő és a hazug társadalmi adottságokat építő gennyes szar szemetek maradtak azt megbocsátani nem lehet! Ezek nem a magyar nép a nemzet javát akarják, ezek hatalmat a népet a polgárokat kihasználni akarják! A TULAJDONUKNAK TEKINTIK A MAGYAR SZABAD ÉLNI AKARÓ NEMZETÜNK POLGÁRAIT! Hajrá FIDESZ-KDMP amig az elmúlt 13 év eredményes munkáját, tudjátok, bírjátok végezni addig melettetek kitartunk!
Istenakinincsen
Nem kellene várni 2026-ig! Az 0rbán rezsim minden bűnös és bűnrészes tagját most kellene börtönbe zárni...amíg nem késő.
Egy millió körüli szavazójuk van, a többiek megosztottak...
jáger laszló
A fidex már erősen készül a 2024s választásokra
OV ma Albániában gyűjt erőt ehhez!!
A külföldi magyarok között kampányok!!!???
csak ennyi
barátilag
Istenakinincsen
@m73: Cigány vajda kormányoz már 13 éve...
Istenakinincsen
@Shikari: A te hazád távol van innen . Kotródj vissza kutya, elfogyott a jutifalat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.