Függetlenként indulna a celeb, akinek komoly tervei vannak Nógrádmegyerrel.

Gáspár Zsolt a polgármesteri programjáról: Ingyen lesz az internet, Demcsák Zsuzsa tart angolórát a fiataloknak

Kép: Youtube / LifeTV

A múlt héten több magyarországi települést sújtott villámárvíz, köztük Nógrádmegyert is, ahol Gáspár Zsolt él. Ahogy mi is beszámoltunk róla, Gáspár Győző testvére ezután bejelentette: azért, hogy ez ne fordulhasson elő többször, elindul a polgármesteri címért.

Arról, hogy az 1800 fős faluval mik a tervei, Gáspár a Borsnak így nyilatkozott:

Többek között ingyenessé tenném az internetet, rendezvényeket csinálnék, ahová meghívnám a celeb ismerőseimet! Demcsák Zsuzsa tartana angolórát a fiataloknak, Balázs Palit pedig az idősebbekhez hívnám, akik még sosem látták őt. Korda Györgyöt és feleségét is szívesen látnám, felléphetnének a kultúrotthonban, amit kinyitnék 20 év után! Na meg a birkáimnak is kulcsfontosságú szerep jut: ők lesznek a falu szimbólumai!

A Blikknek nyilatkozva Gáspár több részletet is elrult:

Arra gondoltam, hogy függetlenként indulok. Az úthálózat katasztrofális állapotban van, azt mindenképpen megcsináltatnám, ahogy a csatornarendszert is.

Elmondta azt is, hogy az ingyenes internetet azért tartja fontosnak, mert a fiatalok azért nem tudnak tanulni és képezni magukat, mert nincsen pénzük internet-előfizetésre.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Az kell,ingyenes net. Akkor az összes a gép előtt fog ülni és tiktokozni meg filmezni,először az általános iskolát kellene befejezni baszod! Szinte látom ahohy rézmíves ronáldó sebésznek képzi ki magát a netről. Hát kívánok nekik csupa hasonló orvost.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.