Csütörtökön látogatnák meg, és arról érdeklődnének, hogy is értette azt, hogy ha a hódmezővásárhelyiek újra Márki-Zay Péterre szavaznak jövőre, nem kapnának a kormánytól semmilyen támogatást – írja az SzMo.

"Lázár Jánosnak haladéktalanul le kell mondania" – Személyesen kérnék számon a minisztert
Kép: Lázár János/Facebook 

Lázár János megfenyegette a hódmezővásárhelyieket, hogy amennyiben újra Márki-Zay Péterre szavaznak, „a kormánytól semmiféle támogatásra és együttműködésre nem számíthatnak”.

Lázár Jánosnak haladéktalanul le kell mondania, mert elfogadhatatlan, aljas támadással igyekezett Hódmezővásárhely lakóit szabad választásukban befolyásolni

- jelentette ki Márki-Zay Péter (MMM – Tiszta Vásárhelyért Egyesület) pénteken.

A Fidesz hódmezővásárhelyi szervezete szerint a polgármester saját politikai túlélésért „túszul ejtette” a várost.

A politikus kifejtette, bár

Hódmezővásárhely a megyei jogú városok közül az egyetlen, amely nem kapott rezsitámogatást, és noha a hazai úszósport kiemelt helyszíne, uszodája működtetéséhez sem nyújtott anyagi segítséget a kormány, a település az elmúlt években is szabadon fejlődött.

Lázár a kormány tagja, tehát a fenyegetés nem biztos, hogy üres vagdalkozás, különösen, hogy az alföldi város eddig sem dúskált kormányzati támogatásokban.

Alpár György Drávaszerdahely független polgármestere is reagált Lázár kijelentéseire:

több polgármestertársával együtt csütörtökön meglátogatják Lázár minisztert, aki reméli, fogadja őket, hogy számon kérjék rajta a kijelentéseit.

A polgármester szerint remélhetőleg egy európai uniós ország minisztere nem mondhat olyat, hogy aki nem a Fidesz tagja vagy szimpatizánsa, az nem számíthat támogatásra.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
@Philip Marlowe: Fitymaszbirka! NEKED mi "JAR"??? Csak a pofad... Egyebkent pedig az EUs penzek kifizetesenek 27 feltetele van, amit a qurmanyod mar reszben (de csak reszben!) teljesitett, abban szo sem volt a potrohos kolosmalacod lemondasarol! A Vasarhelynek JARO penzek kifizetesenek pedig csak politikai feltetele van, a megvalasztott polgarmester eltavolitasa, tehat politikai fenyegetes, zsarolas. Ezert demokraciakban a sajat partja mondatja le a politikust!!! Mondom: DEMOKRACIAKBAN!!! Capito analfabeta???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@ómió: Analfabeta fahgöreny naci efftars, a valarmanyaidbol mit kellene ertenem, ha te magad sem erted? Tanulj meg irni-olvasni!!! De nem is fontos, az ilyen analfabeta agyhalott birkakra van a fitymaszosoknak szüksege... Apropo: A cserekutyaagyad megjött mar???
ómió
@teuton: Látom, bolsiék agyhalottja, a "jó efftárs" létedet itt ismét "megerősítetted"! Csakhát, ezt az efftársaid felé kéne bizonyítanod, hogy felterjeszthessenek téged a Lenin Rendetekre! Idiótája! Te már ennyit se tudsz!? Újabb ok, hogy elnyerhesd!
teuton
@ómió: Analfabeta fajgöreny naci efftars, tanulj meg vegre olvasni! A Lenin-rendet a tarajos szofoso kapta, a gazdad leghübb csahosa a Lavorbarattol!!! Kutyaagy nelkül latom semmi nem megy nalad...
ómió
@teuton: Ezt most - remélem - úgy hazudtad, bolsiék analfabéta fajgörény bolsevista-nyilas efftársa - már csak "az efftársi hitelességed" kedvéért is - hogy előtte, azért, a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokatt csak-csak elénekelted! Vagy ahhoz, ahogy szoktátok, Marx efftársatok szobrának megkoszorúzása is elég?
teuton
@ómió: Na figyelj analfabeta fajgöreny naci efftars! A szofoso mar eltüntette a kitüntetessel valo büszkelkedest a haborus bünüs "baratjatol", de az internet azert nem felejt, van rola foto is...
www.facebook.com/szijjarto.peter.official/posts/449508929975739/
24.hu/belfold/2021/12/30/vlagyimir-putyin-szijjarto-peter-kituntetes-szputnyik/
Ehhez mit szolsz naciek analfabetaja?
ómió
@teuton: Ne holmi "államközi szagú" dolgokkal gyere, gyagyás! Azt rakd fel, bolsiék analfabéta fajgörény bolsevista-nyilas agyhalottja, amikor Böszme efftárs gazdátok a Szemkilövetőhegyen, Totó kutyival együtt, családilag nyalta fényesre a putyini hátsót! Biztos megvan az "efftársi diadalaitok" között!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.