A magyar pedagógusok béremelése szükséges, de nem elégséges feltétele a magyar közoktatás színvonalának javításához – nyilatkozta státusztörvényről szóló parlamenti vitán Hiller István, az MSZP választmányi elnöke, korábbi oktatási- és kultuszminiszter. Mint elmondta, a magyar pedagógusok bérét a magyar központi költségvetésnek kell állni. Szerinte tisztességesebb volna, ha a kormány azt mondaná, hogy: „ennyi pénzünk van, ezt tudja most a magyar költségvetés tenni.” Azonban a kormány politikai akciót csinál ebből a kérdésből – jegyezte meg a volt miniszter.

Forrás: kozbeszed.hu
Feltöltő: Hazaihirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Hiller István tisztességes magatartást vár a kormánytól"

Ezek szerint még nem ismeri őket...
Aki Én
,,Hiller István tisztességes magatartást vár a kormánytól"

Ezek szerint még nem ismeri őket...
Peller Anikó
"Szerinte tisztességesebb volna, ha a kormány azt mondaná, hogy ennyi pénzünk van, ezt tudja most a magyar költségvetés tenni."

Hát nem. Tisztességesebb az lenne ha azt mondaná, elbasztuk a pénzt, focira, kastalyakra, egészoldalas önfényező hirdetések millióira, választási tékozlásra, külföldi szavazatok vásárlására, a maradékot meg elloptuk. Ezért nincs pénz a tanaraknak, de ha lenne se adnánk, mert nekünk is kell reggelire. Emiatt lemondunk minden fideszben elfoglalt tisztségünkről és felhagyunk a garázdasággal.

Na ez lenne tisztességesebb, egy kicsit.
Nessy
Fidesz és tisztesség? Azt se tudják mi az. Eszik e vagy isszák !
simmering73
Tisztességes, ez a gittegylet? Már akkor sem voltak azok, mikor először bekerültek a Parlamentbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok